Simay Barlas kimdir? Yabani Dizi Oyuncusu Simay Barlas kimdir?

FOX TV’nin beğenilen dizisi “Yabani,” 12 Eylül 2023 tarihinde saat 20.00’de seyirciyle buluştu. Dizi, izleyiciler tarafınca büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu yazımızda, “Yabani” dizisinde Rüya karakterini canlandıran Simay Barlas’ın kim olduğu, kaç yaşlarında olduğu ve nereli olduğu gibi sorulara ayrıntılı yanıtlar sunacağız.

Simay Barlas Kimdir?

Simay Barlas (d. 7 Mayıs 1999, İstanbul), Türk bir aktris.Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde başladı ve mezun oldu. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2014-2017 yılları aralığında Star TV’de yayımlanan “Paramparça” isimli dizide “Öykü” karakterini canlandırarak attı. Ardından 2017 senesinde Kanal D’de yayınlanan “Adı Efsane” isimli dizide “Naz” karakterine yaşam verdi. 2016-2017 yılları aralığında Star TV’de yayımlanan “Hayat Bazen Tatlıdır” isimli dizide “Gözde” karakterini canlandırdı. 2019-2020 yılları aralığında ise Kanal D’de yayınlanan “Zalim İstanbul” isimli dizide “Damla” karakterini başarıyla oynadı.

Simay Barlas, Türk oyuncu ve modeldir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olan Simay Barlas, oyunculuk kariyerine ilk adımını 2014-2017 yılları aralığında Star TV’de yayınlanan “Paramparça” dizisindeki Öykü karakteriyle atmıştır. Ardından “Adı Efsane,” “Zalim İstanbul,” “Hayat Bazen Tatlıdır,” “Bir Annenin Günahı,” “Aziz” ve “Ömer” gibi çoğu tanınmış dizide rol almıştır. Şu anda ise FOX TV’de yayınlanan “Yabani” dizisinde Rüya karakterini başarıyla canlandırmaktadır. Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuş olup şu anda 24 yaşındadır. Ayrıca, burcu Boğa’dır.

Simay Barlas Kaç Yaşında?

Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla, Simay Barlas şu anda 24 yaşındadır ve 2023 yılı itibariyle 24 yaşına girmiştir.

Simay Barlas Nereli?

Simay Barlas, İstanbul doğumludur ve aslen İstanbullu olduğu bilinmektedir. İstanbul’un güzelliklerine sahiplenen bir İstanbullu olarak tanınmaktadır.

Simay Barlas’ın Boyu ve Kilosu

Simay Barlas’ın boyu 1.66 santimetre olarak bilinmektedir. Ayrıca, kilosu ise 48 kg’dır. Kendisi, fizyolojik görünümüyle de dikkat çekmektedir.

Simay Barlas’ın Sevgilisi Kimdir?

Simay Barlas’ın sevgilisi, basketbolcu Soner Korkmaz olarak bilinmektedir. İkili, ilişkilerini gizli saklı tutmamış ve sıklıkla beraber görüntülenmişlerdir.

Simay Barlas’ın Oynadığı Diziler ve Filmler

Simay Barlas, kariyeri süresince çoğu dizi ve filmimizde rol almıştır. İşte Simay Barlas’ın oynadığı birtakım diziler ve filmler:

Diziler:

  • Paramparça – Öykü
  • Hayat Bazen Tatlıdır – Gözde Sarıyaz
  • Adı Efsane – Naz Yalınay
  • Zalim İstanbul – Damla Karaçay
  • Bir Annenin Günahı – Yağmur
  • Aziz – Efnan
  • Ömer – Süreyya Kutlu
  • Yabani – Rüya

Filmler:

Dijital Esaret – Damla

Simay Barlas’ın Hayatı

Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olmuş ve oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk büyük çıkışını “Paramparça” dizisi ile yapmış ve sonraki yıllarda çoğu projede yer almıştır. 2021-2022 yıllarında “Aziz” dizisindeki performansı ile dikkatleri üstüne çekmiştir.

1. Simay Barlas Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Simay Barlas, “Paramparça,” “Zalim İstanbul,” “Adı Efsane,” “Hayat Bazen Tatlıdır,” “Bir Annenin Günahı,” “Aziz,” “Ömer,” ve “Yabani” gibi dizilerde rol almıştır.


Hıfzı Topuz kimdir?

2. Simay Barlas Kaç Yaşında ve Nereli?

Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde doğmuş olup şu anda 24 yaşındadır. İstanbul doğumludur.

3. Simay Barlas’ın Sevgilisi Kimdir?

Simay Barlas’ın sevgilisi, basketbolcu Soner Korkmaz olarak bilinmektedir.

4. Simay Barlas Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?

Simay Barlas, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur.

5. Simay Barlas’ın Boyu ve Kilosu Nedir?

Simay Barlas’ın boyu 1.66 cm, kilosu ise 48 kg’dır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort