Sinan Akçıl’dan eski eşi Burcu Kıratlı’nın gelinliğiyle ilgili itiraf: Muhafazakar biriyim, gelinlikten rahatsız oldum

Ceyda Düvenci’nin programına misafir olan müzisyen Sinan Akçıl, hususi yaşamı ile alakalı samimi açıklamalar yaptı. Daha ilkin oyuncu Burcu Kıratlı ile 2 kez evlenen Akçıl, kendisinin boşanmak istediğini ve Kıratlı’nın ilk düğünde giydirilmiş olduğu gelinlikten de rahatsız bulunduğunu söyledi.

Burcu Kıratlı’nın 2018 senesinde Amsterdam’da yaptıkları nikah töreninde giydirilmiş olduğu dekolteli gelinlikten rahatsız bulunduğunu söyleyen Akçıl, “Ben tutucu bir adamım. Eski eşim Burcu Kıratlı’nın Amsterdam’da giydirilmiş olduğu gelinlikten oldukça rahatsızım. Düğün gününe kadar görmemiştim gelinliği. Bana göre oldukça açıktı. Ben hayatımdaki hanımlarda bu kadar açıklığa karşıyım” dedi.

Sinan Akçıl'dan eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğiyle alakalı itiraf: Muhafazakar biriyim, gelinlikten rahatsız oldum

Burcu Kıratlı ile niçin iki kez evlenip boşandığından bahseden şarkıcı, laflarına şu şekilde devam etti: “Aynı kişiyle 2 kez evlilik yaptım. Birisi 5 ay sürdü, birisi 8 ay sürdü. İlkinde ben boşanmak istedim, oldukça hoş ayrıca evet, geçen gün keşfette fotoğrafı önüme düştü, baktım kızın suratı oldukça güzel. Ne kadar hoş kız dedim. İyi kızdır Burcu. İlkinde boşanmak istedim çok, boşandıktan sonrasında garip bir hasret geldi, dedim ki bu kızla tekrar evlenmem lazım. Bir plan yaptım, 12 gün sonrasında hallettik, dostlarım sağ olsun… Yalandan bir yiyecek organize ettim, orayı bastım, aldım onu tekneye bindirdim, kaçırdım, bir otelde yer ayırttım, bahçesini kapatmıştım, orada sabaha kadar konuştuk, sonrasında çıkmaya başladık yine. O dedi ki biz çıkmayalım, biz evlenelim, haklı.”

Sinan Akçıl'dan eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğiyle alakalı itiraf: Muhafazakar biriyim, gelinlikten rahatsız oldum

“İlkinde babasına bile evleneceğimizi facetime’da söylemiştik, ikincisinde evine gittik, davul zurna tuttum, aldık, oldukça hoş bir gelinlik yapmış oldu Hakan, içerisinde ne onun ukte kalsın ne benim kalsın diye bu şekilde yapmak istedim, 8 ay sürdü. O da bitti. Çok hoş anlamış olur yaşadık biz onunla. Yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim.”

Sinan Akçıl'dan eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğiyle alakalı itiraf: Muhafazakar biriyim, gelinlikten rahatsız oldum

Ecem Altan

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl 3. Sayfa Magazin Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort