Sivas Cumhuriyet Üniversitesi en az lise mezunu işçi arıyor! Müracaatlar ne vakit bitecek?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. Unsurunun (B) fıkrası uyarınca Ofis İşçisi, Takviye İşçisi, Tekniker, Sıhhat Çalışanı, Diyetisyen, Eczacı, Fizyoterapist, Spor Uzmanı ve Teknisyen takımlarına işçi alımı yapacak. En azca lise mezunu adaylar ortasından istihdam sağlayacak olan kurum, başvuru koşulları ve tarihine ait dört gözle beklenen bütün ayrıntıları açıkladı. 

BAŞVURU FORMU VE ZAMANI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi işçi alımı müracaatları 20 Haziran 2022 zamanı prestiji ile başlayıp 4 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar Cumhuriyet Üniversitesi resmi web sitesi www.cumhuriyet.edu.tr üstünden temin edilecek başvuru formu ve gerekli  evraklarla beraber (belgelerin özü görülerek) İşçi Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

GEREKLİ BELGELER

1) Müracaat formu (Bilgisayar ortamında doldurulacaktır).

2) Mezuniyet evrakı (Barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir).

3) 2020 KPSS (B) Kümesi İmtihan Sonuç Dokümanı.

4) Deneyim istenen konumlara başvuran adaylar için, Çalışma Dokümanı ve SGK Dökümü ya da Hizmet Dokümanı (SGK Dökümü Barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir).

5) Sertifika ya da Doküman (Başvurulan unvanda isteniyorsa fotokopisi, özü görülerek fotokopisi alınacaktır).

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Başvuracak adaylarda üstte belirtilen hususi kaideler ile 657 Sayılı Kanunun 48. unsurunda belirtilen genel kurallar aranır.

  • 2020 yılı Kamu İşçisi Seçme İmtihanına (KPSS) girmiş olmak, lisans mezunlarında KPSSP3, önlisans mezunlarında KPSSP93 ve lise mezunlarında KPSSP94 puan tipleri dikkate alınacaktır.

  • Eczacı konumuna başvuracak adaylarda Kontratlı İşçi Çalıştırılmasına Ait Asıllar uyarınca KPSS puan koşulu aranmamaktadır. Aday sayısının vaziyet sayısından fazla olması halinde bu vaziyet için kelamlı sınav yapılacak olup, ayrıyeten ilan yapılacaktır.

  • Spor Uzmanı durumuna başvuracak adaylarda KPSS (B Grubu) puan sırası temel alınarak en yüksek puandan adım atmak suretiyle ilan edilen her bir takımın 10 (on) katı kadar aday kelamlı imtihana çağrılacak olup, ayrıyeten ilan yapılacaktır.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53’üncü neden kararları gizli saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve vazifesini sürekli yapmasına pürüz olabilecek gövde ya da akıl hastalığı ile mahzuru bulunmamak.

  • Nöbet yolu çalışmaya pürüz bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

  • Herhangi bir Toplumsal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak.

  • Koruma ve Güvenlik Vazifelisi durumuna başvuran adaylar için başvuru bitim zamanı itibariyle 40 (kırk) yaşını bitirmemiş olmak, diğer konumlara başvuran adaylar için başvuru bitim zamanı itibariyle 35 (otuz beş) yaşını bitirmemiş olmak,

  • Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak.

  • Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B unsurunun “Bu halde istihdam edilenler, hizmet kontratı asıllarına ters hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca mukavelelerinin feshedilmesi ya da mukavele dönemi içinde Bakanlar Şurası Kararı ile belirlenen istisnalar hariç mukaveleyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir sene geçmedikçe kurumların kontratlı işçi konumlarında istihdam edilemezler.’’ sonucuna makul olması.

  • Başvuru ve atama süreçleri esnasında gerçeğe karşıt evrak verenler, beyanda bulunanlar ya da herhangi bir şekilde gerçeği saklamış olduğu belirleme edilenlerin ile ilgili yasal süreç yapılacak, atamaları yapılma ise atamaları iptal edilecek, idare tarafınca kendilerine bir karşılık ödenmiş ise bu karşılık yasal faizi ile beraber tazmin edilecektir. Mukavele yapılma olsa dâhi feshedilir.

  • Üniversitemiz lüzumlu durumlarda ilanın her basamağında iptal ya da değiştirme hakkına sahiptir.

RESMİ İLAN METNİ

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort