Somer Sivrioğlu, kaptanlığını eleştirdiği Büşra’ya sert sözler: Seninki özgüven değil, ego

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiği MasterChef Türkiye, dün akşam 131. bölümle ekrana geldi. Yarışmanın bu haftaki oyunlarını ise 3-0’lık bir skorla mavi ekip kaybetti. Sivrioğlu ise dokunulmazlık oyunu için savaşım eden Büşra’nın mavi ekip kaptanlığını sert bir üslupla eleştirdi.

BÜŞRA’NIN CEVABINA SİNİRLENDİ

Dokunulmazlık oyunu öncesi Büşra ile söyleşi eden Somer Sivrioğlu, “Daha ilkin iki kez kaptanlık yaptın. Birini 3-0, birini de 2-1 kazandın. Bu sefer 3-0 kaybettin, bir özeleştirin var ise neyi değişik yapmak isterdin” ifadelerini kullandı. Sivrioğlu’na yanıt veren Büşra ise “Farklı yaparım söylediğim hiç bir şey yok” diyerek şefi sinirlendirdi.

SİVRİOĞLU: SENİNKİ ÖZGÜVEN DEĞİL EGO

Büşra’nın yanıtı sonrası kendisini tutamayan Somer Sivrioğlu, “Çok yazık bence. Ben sana bir öngörüde bulunayım. Senin fazla özgüvenin sana oldukça büyük bir problem olarak geri gelecek bu yarışmada. Şurada ‘yapacağım hiç bir şey yok’ demek ciddi ego. Ben 3-0 kaybetsem 10 saat neyi değişik yapabilirim diye düşünürdüm. Senin burada törpülemen ihtiyaç duyulan bir şeyler var. Seninki özgüven değil, daha aleni söylemek gerek görülürse bu ego” ifadelerini kullandı.

BÜŞRA: EGOLU OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM

Ünlü şefin laflarına katılmayan Büşra ise “Fazla egolu olduğumu düşünmüyorum. Fazlası olsaydı tavırlarım değişik olurdu. Ben gene aynı ekibi seçerdim zira iki takımın içinde oldukça azca ayrım vardı” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort