Son dakika… Ankara Kızılay’da patlama sesi! İşte ilk görüntüler

CNN TÜRK muhabiri Melike Görür vaka yerinden son detayları aktardı. Görür açıklamasında şunları söyledi;

Saat 09.37 gibi gerçekleşti. Bir patlama olduğu belirtiliyor. Neden kaynaklandığı hemen hemen bilinmiyor. Bir füze olduğu belirtiliyor fakat net değil. Biz de Meclis’teydik, orada bile hissettik. Kapıların çarptığını gördük. Meclis Kızılay’a oldukça yakın bir noktada. Kızılay’da Bulvar yönünde İçişleri Bakanlığı önünde olduğu belirtiliyor. Şu anda o noktaya almıyorlar. Biz şu anda Genel Kurmay Kavşağı’nın olduğu bölgedeyiz. Patlamanın olduğu bölgeye geçemiyoruz, polisler almıyor.

Şu an için oldukça yeni bir vaka bu nedenden dolayı Cumhurbaşkanlığı korumaları da geldi buradalar, sıhhatli malumat almak oldukça zor, oldukça taze, yeni bir olay. Roket olduğu belirtiliyor. İlk olarak birkaç el ateş atılmış olduğu sonra patlama sesi geldiği belirtiliyor. Şu an için net bir vaziyet yok.

Trafik kapatıldı, çoğu noktada trafik kapatıldı. Patlamanın olduğu bölgeye alınmıyoruz. İçişleri Bakanlığı’nın önü olduğu belirtiliyor. Patlama sesinin duyulmasıyla beraber takviye ekipleri geldi.

Meclis’teki polislerin hareketinden bir patlama olduğu bilgisi geldi. Biz de bulunduğumuz noktaya geldik. Polis araçları, takımlar takviye olarak gidiyorlar, oldukça fazla polis aracı o bölgeye gidiyor, Çevik Kuvvet geldiğini görüyoruz.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort