Son Dakika: Milli Savunma Bakanlığı’nda güvenlik toplantısı! Zirveye Hakan Fidan ve Ali Yerlikaya da katılıyor

Ankara’da sürpriz bir doruk gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Ankara’daki terör saldırısıyla alakalı olarak yapmış olduğu “Üçüncü tarafların PKK’lı YPG’li tesislerden ve şahıslardan uzak durmasını öneri ediyorum. Silahlı kuvvetlerimizin bu terör saldırısına yanıtı oldukça net olacak ve bu şekilde bir eylemi gerçekleştirdikleri için oldukça pişman olacaklar” lafları sonra Milli Savunma Bakanlığı’nda gerçekleşen zirveye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikayave MİT Başkanı İbrahim Kalın da katılıyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı’ndan meydana getirilen açıklamada, “Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve MİT Başkanı İbrahim Kalın Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi” denildi.

“TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT TESİSLER MEŞRU HEDEFİMİZDİR”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara’da yaşanmış olan terör saldırısıyla ilgili, terörle mücadelede Türkiye’nin tavrının net bulunduğunu hatırlatmıştı. Fidan, açıklamasında, şu ifadelere yer vermişti; “Terörle mücadelede Türkiye’nin tavrının net olduğu malum bir husustur. Yapılan çalışmalar neticesinde 2 teröristin Suriye’den geldikleri ve burada eğitim gördükleri açıklığa kavuşmuştur. Irak ve Suriye’de PKK/YPG’ye ait tüm alt yapı, üst yapı enerji tesisleri bundan sonra emniyet güçlerimizin, istihbarat unsurlarımızın komple meşru hedefidir.

“ÇOK PİŞMAN OLACAKLAR”

Üçüncü tarafların PKK’lı YPG’li tesislerden ve şahıslardan uzak durmasını öneri ediyorum. Silahlı kuvvetlerimizin bu terör saldırısına yanıtı oldukça net olacak ve bu şekilde bir eylemi gerçekleştirdikleri için oldukça pişman olacaklar.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort