Son dakika: Transferin gözdesi Kasımpaşa’nın yıldızlarına hücum! Eren Elmalı ve Umut Bozok bitiyor

Sezonun ikinci yarısında almış olduğu etkin neticelerle düşme hattından uzaklaşıp orta sıralara kadar yükselen lacivert-beyazlılarda; Eren Elmalı, Umut Bozok, Doğucan Haspolat ve Jackson Muleka büyük takımların radarına şimdiden girmiş durumda.

MULEKA BÜYÜLÜYOR

Devre arası aktarım döneminde Standard Liege’den kiralık olarak kadroya dahil edilen Jackson Muleka, gösterdiği performansla adeta parmak ısırttı. Demokratik Kongolu futbolcu, lacivert-beyazlı formayı ligde 10 maçta terletirken; bu maçlarda 11 gol atıp, 3 asist yapma başarısı gösterdi. 24 yaşındaki golcü oyuncu, gösterdiği performansla da dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

MALİYETİ SADECE 200 BİN EURO

Jackson Muleka’nın aktarımı Kasımpaşa’ya yalnızca 200 bin Euro’ya mal oldu. Lacivert-beyazlı ekip, Standart Liege, Muleka ve futbolcunun menajerine toplamda 200 bin Euro ödeme yaptı. Öte taraftan sürem sonu için Kasımpaşa, oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanacak. 3 milyon Euro satın alma maddesi bulunan 24 yaşındaki golcü için, hem yurt içi hem de yurt dışından teklifler var. Gelecek sürem için Batshuayi’nin yerine golcü aktarım etmek isteyen Beşiktaş, Demokratik Kongolu oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

DOĞUCAN HASPOLAT’IN GÖZÜ MİLLİ TAKIMDA

Kasımpaşa’nın 3 sene ilkin Hollanda ekiplerinden Excelsior’dan ekibine katmış olduğu Doğucan Haspolat da transferde adı geçen futbolculardan. 3 senedir Kasımpaşa formasını terleten fakat bu sürem derli toplu olarak forma şansı bulan Doğucan Haspolat, bu performansıyla Ümit Milli Takım’a çağrı edildi. Bu sürem 1 gol 1 asistlik performans sergileyen Doğucan’ın hedefi A Milli Takım forması giymek. Büyük takımların takipte olduğu Doğucan’ın Kasımpaşa ile 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.

EREN ELMALI TRANSFERİNDE TRABZONSPOR BİR ADIM ÖNDE

Bu sürem derli toplu olarak forma giyinmeye başlayan ve gösterdikleri performansla dikkatleri üstüne çeken Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat için büyük ekipler sıraya girmiş durumda. Ümit Milli Takım forması giyen iki futbolcunun, A Milli Takım aday kadrosu için de adları anılıyor. 

21 yaşındaki futbolcu Eren Elmalı’yı; Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ekibine katmak istiyor. Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz’ın Avrupa’ya transferinin gerçekleşmesi durumunda Eren Elmalı için atağa geçecek. 

Rıdvan Yılmaz için de siyah-beyazlı kadroya resmi teklifler gelmeye başladı. Rıdvan aktarımı için ilk adımı Bundesliga kadrosu Frankfurt atarken; Tottenham, Stuttgart ve Braga’nın da genç sol bek ile ilgilenilmiş olduğu biliniyor.

Ayrıca gelecek sezondan itibaren ilk 11’de 4 Türk futbolcunun oynayacak olmasıyla beraber Galatasaray ve Trabzonspor da Eren Elmalı’yı ekibine katmak istiyor. Şu anda bek aktörleri yabancı olan iki takım, ulusal takımda da vazife alması beklenen Eren Elmalı için nabız yokluyor. Ayrıca Fenerbahçe’nin de Eren Elmalı aktarımı için malumat aldığı, sürem sonunda tarafların tekrar görüşeceği öğrenildi. Ancak şampiyonluk yolunda mühim bir pozitif yanları bulunan ve gelecek sürem Avrupa’da boy gösterecek Trabzonspor’un 21 yaşındaki sol bekin transferinde bir adım önde. 

Öte taraftan Doğucan Haspolat için de yurt içi ve yurt dışından kulüplerin girişimlerde bulunmuş olduğu öğrenildi.

UMUT İÇİN GALATASARAY İLK SIRADA

Kasımpaşa’nın sürem başlangıcında Lorient’ten kiralık olarak ekibine kattığı, sonra ise satın alma opsiyonunu kullandığı Umut Bozok, attığı 15 golle ligin en golcü adı durumunda.  Attığı 15 golün yanı sıra 7 de asist yapan Umut Bozok için harekete geçen ilk kulüp Galatasaray oldu. Gelecek sürem ilk 11’deki Türk futbolcu sayısının da 4’e yükselecek olmasıyla beraber yerli bir golcü oyuncu daha da mühim hale geldi. Ancak sarı-kırmızılı kadrodaki seçim sürecinin sonra Umut Bozok transferinde iyi mi bir yol izleyeceği merak ediliyor. Galatasaray’ın haricinde öteki büyüklerin de Umut Bozok’un durumunu yakından takip etmiş olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort