SON MEZUNİYET TÖRENİNİ YAPARAK EMEKLİ OLDU

 

Bandırma EnerjiSa Fen Lisesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 10. Dönem öğrencilerinin mezun olduğu törende duygulu anlamış olur yaşandı. Uzun süredir EnerjiSa Fen Lisesi Müdürlüğü yapan Ali İhsan Tekin son mezuniyet törenini gerçekleştirerek emekliliğe ayrıldı.

Mezuniyet töreninde duygularını saklamaya çalışan Ali İhsan Tekin “ Sizler bu ülkenin geleceği olan gençlersiniz. Mustafa kemal Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetini siz gençlere emanet etti. Bu emanete haiz çıkacağınıza inanıyorum. Ülkemizi muasır medeniyetler düzen çıkarmanız göreviniz olmalıdır.

Bu benim son mezuniyet törenim. Artık emekliye ayrılıyorum. Sizleri sevdiğimi sakın unutmayın. Sizlerden her vakit olduğu gibi Üniversite sınavlarında oldukça etkin sonuçlar bekliyorum. Bugüne kadar hep yanımda olan aileme, öğretmen arkadaşlarıma ve siz öğrencilerime teşekkür ediyorum. “ Dedi.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın sonrasında 2022/2023 ders senesinde okul birincisi olan talebe okul kütüğüne ismini çaktı. Mezuniyet töreni keplerin atılmasıyla sona erdi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort