Sosyal medya fenomeni Banu Parlak kimdir? Silahlı saldırı sonrası gündemde!

Son dönemde sosyal medyanın gündemine oturan Banu Parlak, kariyeri, biyografisi ve yaşadığı son olayla merak konusu oldu. Pek çok kişi, Banu Parlak’ın kim olduğunu, ne iş yaptığını ve nereden tanındığını araştırıyor. Peki, Banu Parlak kimdir ve son yaşadığı olay ne?

Banu Parlak, 1987 doğumlu ve Kastamonu kökenli. İlk olarak Instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla tanındı. Sosyal medya fenomenliğinin ardından “Narin Yarim” single çalışmasıyla müzik dünyasına adım attı. Ancak Parlak’ın adı, son dönemde İstanbul Bahçeşehir’deki güzellik merkezine gerçekleştirilen silahlı saldırıyla gündeme geldi. Yaşanan saldırıda maddi hasar oluşurken, Parlak, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fenomen ve şarkıcı Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı sorumlu tuttuğunu ifade etti.

Şarkıcı Banu Parlak, 2017 yılında Okan Öztürk ile dünyaevine girdi, fakat bu evlilik olaylı bir şekilde sonlandı. Parlak, aynı zamanda bir kız çocuğunun annesi.

Banu Parlak’ın sosyal medya fenomenliği, müzik kariyeri ve yaşadığı olaylarla gündeme gelmesi, onun hakkında merak edilenleri de beraberinde getirdi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort