Şükrü Özyıldız kimdir? – Elips Haber

Şükrü Özyıldız nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Şükrü Özyıldız’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şükrü Özyıldız aratılıyor. Şükrü Özyıldız, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şükrü Özyıldız’ın biyografisini haberimizde derledik…


İlker Berke kimdir?

Şükrü Özyıldız kimdir?

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi.

Annesi Rum, babası ise Karadenizli’dir. Kendisinden iki yaş ufak bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp, İstanbul’da bir sene okuduktan sonrasında tekrar sınava girerek, Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü okumaya başlamış daha sonrasında da Erasmus uygulamasıyla Portekiz’e gitmiştir.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan Özyıldız, Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonrasında Kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız; hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığını söylemiştir. Yurtdışında oyunculukla alakalı bir workshopa katılan genç oyuncu bunun sonrasında oyunculuğu oldukça sevdiğine karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Birçok tiyatro oyununda , reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncu ekranlarda öncelikle 2011 Yılında “Derin Sular” isimli dizide görülmüştür. 2013 senesinde Star TV ekranlarında gösterilen Benim Hala Umudum Var dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmış daha sonrasında ise 2013 senesinde da ilk sinema filmi Neva da başrol oynamıştır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort