Sulama borusundan çıkan cesedin kimliği belli oldu

Edinilen bilgiye göre, olay, 6 Temmuz günü saat 09.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi’ndeki mısır tarlasında meydana geldi. Tarlalarını sulamak isteyen çiftçiler, toprağın altından geçen kapalı dönem sulama borusunun tıkandığını ayrım etti. Durumun sulama donanmasına bildirilmesiyle kanaldan boruya giden su kesildi.

Ayak bileği boyunda su bulunan boruya giren görevli, çürümek suretiyle olan bir adam ölü bedeniyle karşılaştı. Görevlilerin ihbarıyla aralarında dalgıçların da bulunmuş olduğu polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Boruya giren ekipler, ölü bedeni iple güçlükle çıkarabildi.

Olay yerinde meydana getirilen incelemenin sonrasında ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis de ile ilgili yitik suç duyurusu meydana getirilen kişileri incelemeye aldı. Yapılan çalışmada sulama borusundan çıkarılan cesedin, 26 Haziran’da evden ayrıldıktan sonrasında tekrar haber alınamayan Alican Eren’e (26) ait olduğu belirlendi. Otopsisinde rastgele bir dış müdahale olmadığı saptanan Eren’in cenazesi, yakınları tarafınca alınarak toprağa verildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort