Süleyman Salih Zoroğlu kimdir? – Elips Haber

Süleyman Salih Zoroğlu kimdir? Süleyman Salih Zoroğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Süleyman Salih Zoroğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Süleyman Salih Zoroğlu kimdir? Süleyman Salih Zoroğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Süleyman Salih Zoroğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Süleyman Salih Zoroğlu kimdir?

Çocuk ve Ergen Sağlığı Uzmanı olan Sahil Zoroğlu, Tıp eğitimini 1986-1992 yılları aralığında İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 1993-1997 yılları aralığında aynı fakültede uzmanlığımı sürdürdü. Çocuk ve gençlerde dissosiyatif bozukluklar, çocukluk çağı travmaları, çocuk istismarı ve dikkatsizliği ana alaka alanları oldu. Uzmanlık tezi çocuk ve gençlerde dissosiyatif belirtilerin taranmasında kullanılan birtakım ölçeklerin Türkçeye uyarlanması ve çocuk ve gençlerde dissosiyatif belirtilerin değerlendirilmesi üzerineydi.

1999-2006 yılları aralığında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nı kurdu ve bölüm başkanlığı görevini yürüttü. 2003 senesinde Doçent oldu. 2007 senesinde daha ilkin çalmış olduğu kurum olan İstanbul Tıp Fakültesi’ne Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dalı’nda Doçent olarak döndü. 2010 senesinde Profesör rütbesine yükseldi. 2011-2016 yılları aralığında bölüm başkanlığı görevini yürüttü. 2021 senesinde SCI-E indeksinde Çocuk Psikiyatrisi alanındaki gösterim ve atıf listesinde birinci sırada yer aldı. SCI dergilerinde 100’den fazla makbuz meydana getirilen 13 yayınlanmış makalesi vardır. Toplam atıf sayısı 4.000’in üzerindedir.


Ezgizem kimdir? Ezgi Gizem Akdoğan kimdir?

Dissosiyatif bozukluklar, travma, otizm, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, çocuk psikiyatrisinde deva kullanması gibi muhtelif alanlarda birden fazla inceleme yaptı.

Zoroğlu, çocuk hastalarına uyuşturucu deva verip manipüle ederek ailelerini tecavüzle suçlattığı iddiasıyla tutuklandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort