Süper Kupa nerede oynanacak? Süper Kupa ne zaman, saat kaçta?

Süper Kupa nerede oynanacak? Süper Kupa ne zaman, saat kaçta? merak ediliyor. Süper Lig devi Galatasaray‘ın Socar ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşmasında konuşan Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinin oynanacağı yer ile alakalı açıklamalarda bulundu. Arama motorlarında ise Süper Kupa nerede oynanacak? Süper Kupa ne zaman, saat kaçta? soruları araştırıldı.

Galatasaray‘ın Socar ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşmasında konuşan kulüp başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinin Bakü’de oynanmasını istek etti.

Finalin Bakü’de oynanmasıni isteyen başkan, “Süper Kupa finalinin Bakü’de oynanması TFF’nin vereceği karar fakat bence oldukça iyi olur. Oraya gittiğimizde gördüğümüz alaka ve alaka Türkiye’dekinden değişik değil. Elbette oldukça şık olur. Oradaki kardeşlerimizi de memnun etmiş oluruz düşüncesindeyim. Bu hususta alakalı kişilerle temasımızı yapacağız” dedi.

TFF, Ziraat Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe ve lig şampiyonu Galatasaray içinde oynanacak Süper Kupa finalinin yoğun Avrupa fikstürü nedeniyle 2023-24 sezonunun dönem içinde oynanacağını açıklamıştı.

Haberler.com / Sumru Tarhan – Gündem

Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Futbol Gündem Spor Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort