Süper Lig’in en değerli 11’i! Galatasaray ve Fenerbahçe damgası

Türkiye’de aktarım ve tescil döneminde kulüpler kadrolarına star adları dahil etti. Avrupa’da büyük yankı uyandıran transferler sonrası star futbolcuların piyasa değerleri güncellendi.

Transfermarkt verilerine göre; Süper Lig’in en kıymetli 11’i belli oldu. 4-2-3-1 taktiğiyle kurulu 11’de Galatasaray ve Fenerbahçeli yıldızlar yer aldı. İşte Süper Lig’in en kıymetli 11’i…

DOMINIK LIVAKOVIC

Fenerbahçe’nin Dinamo Zagreb’den renklerine bağladığı Dominik Livakovic, Süper Lig’in en kıymetli kalecisi oldu. Hırvat eldivenin aktüel piyasa kıymeti 12 milyon euro.

SACHA BOEY

Galatasaray’ın Fransız sağ beki Sacha Boey, Süper Lig’in en kıymetli sağ beki konumunda. Genç oyuncunun aktüel piyasa dğeeri 17 milyon euro.

DAVINSON SANCHEZ

Galatasaray’ın Tottenham’dan ekibine katmış olduğu Davinson Sanchez, Süper Lig’in en kıymetli sağ stoperi oldu. Tecrübeli stoperin aktüel piyasa kıymeti 14 milyon euro.

VICTOR NELSSON

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’ın bir öteki stoperi Victor Nelsson ise Süper Lig’in en kıymetli savunmacısı konumunda. Danimarkalı oyuncunun aktüel piyasa kıymeti 19 milyon euro.

FERDİ KADIOĞLU

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’nin ulusal yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig’in en kıymetli savunmacıları arasında. Sol bekte de talih bulabilen genç oyuncunun aktüel piyasa kıymeti 17 milyon euro.

TANGUY NDOMBELE

Galatasaray’ın Tottenham’dan kiralık olarak ekibine katmış olduğu Tanguy Ndombele’nin aktüel piyasa kıymeti 21 milyon euro. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig’in en kıymetli orta sahası konumunda.

FRED

Fenerbahçe’nin Manchester United’dan renklerine bağladığı Fred, Tanguy Ndombele’nin orta saha kurgusundaki partneri oldu. Brezilyalı orta sahanın aktüel piyasa kıymeti 20 milyon euro.

SEBASTIAN SZYMANSKI

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, Süper Lig’in en kıymetli 10 numarası konumunda. Tecrübeli oyuncunun aktüel piyasa kıymeti 18 milyon euro.

WILFRIED ZAHA

Galatasaray’ın bonservis bedeli ödemeden ekibine katmış olduğu Wilfried Zaha, Süper Lig’in en kıymetli sol kanat oyuncusu oldu. Tecrübeli futbolcunun aktüel piyasa kıymeti 20 milyon euro.

TETE

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini feshettikten sonrasında Galatasaray’a imza atan Tete, Süper Lig’in en kıymetli futbolcusu oldu. Brezilyalı yıldızın aktüel piyasa kıymeti 24 milyon euro.

MAURO ICARDI

Galatasaray’ın Paris Saint Germain’den bonservisini almış olduğu Mauro Icardi, Süper Lig’in en kıymetli forveti. Arjantinli oyuncunun aktüel piyasa kıymeti 20 milyon euro.

Transfermarkt tarafınca açılan ilk 11’de 7 Galatasaraylı futbolcu ve 4 Fenerbahçeli oyuncu yer aldı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort