Sürpriz ikili! Çağla Şıkel ve Ali Kalyoncu aşk mı yaşıyor?

Ünlü server ve model Çağla Şıkel’in son zamanın en tanınmış ve aranılan resim sanatçılarından Ali Kalyoncu ile yakınlaştığını öğrendim. İkilinin, bir etkinliğe beraber katılmış olduğu yönünde duyumlar almıştım. Yaptığım incelemelerde öğrendim ki, vaka doğruymuş. Ama hemen hemen ismini “ilişki” koymak için erken bulunduğunu da söylüyorlar.

Aynı sektörün içerisinde bulunan Çağla Şıkel ve Ali Kalyoncu, bir ay ilkin tanışmış ve birbirlerinin enerjisinden etkilenmiş. Şimdilik birbirlerini tanımaya ve arkadaşlıklarını ilerletmeye karar vermişler. Belli ki havada aşk kokusu var; bakalım arkadaşlıkları bir ilişkiye evrilecek mi?

Romanı çıktı

Klinik psikolog Şehnaz Tuna’nın yeni romanı üç senelik çalışmanın sonrasında okurla buluştu.

“Unutulmayanın Tutsaklığında” isimli roman, bir ruhsal stres romanı… Eşi Mehmet Tuna’nın vefatının sonrasında kendini akademik çalışmalara veren ve art arda kitaplar yazan Şehnaz Tuna’yı kutluyor, okuyucusunun bolca olmasını diliyorum.

Dostlarla kutlama

Cemiyetin sevilen adı Hilal Kosif, yeni yaşını arkadaşlarıyla beraber Momo Bebeköy’de kutladı. 44’üncü yaşını kutlayan iş kadını; Melda Kamhi Kosif, Yasemin Sadıkoğlu, Bahar Göker gibi yakın arkadaşlarıyla öğle yemeği yedi.

Oldukça renkli geçen tebrik yemeğinin sonrasında Hilal Kosif, FiveO’Clock’tan gelen şık bir pastanın mumlarını arkadaşlarıyla beraber üfledi. Ben de nice sevinçli seneler diliyorum.

Ortak oldular

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile yeme içme dünyasının yakından tanıdığı, Nişantaşı Must, Vadistanbul’daki Michelle gibi tanınmış mekânların ortağı ve işletmecisi olan Ercan Gümüşkaya kurmuş oldukları yeni firma ile bugünlerde değişik bir coşku yaşıyor.
Diğer ortakları arasında Birand Tunca, Umut Tanyolu gibi tanınan oyuncuların da bulunduğu “Wideangle” isimli platform ile sinema-dizi sektörünü ismini metaverse, blockchain, kripto paralarla duyuran Web3 dünyasına entegre etmeyi hedefliyorlar. Platformun duyurusu, 24 Ekim’de SixSenses Kocataş Mansions’ta düzenlenecek bir lansmanla yapılacak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort