Survivor’a Damla Can mı gidiyor? Survivor 2024 kadrosu açıklandı mı?

Acun Ilıcalı Survivor 2024 yılı için SMS oylamasının olamayacağını ve performansa dayalı eleme yapılacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı’nın Survivor açıklamalarının sonrasında 2024 Survivor kadrosunda hangi adların yer alacağı merak ediliyordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Acun Ilıcalı Survivor 2024 için bir öteki adı açıkladı. Peki, Survivor’a Damla Can mı gidiyor? Survivor 2024 ekibi belirtildi mı?

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen müsabaka programı Survivor’un yeni sezonu için geri sayım başladı. 2006’dan beri her sene TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor 2024 yeni sezonda yeni bir formatla yayınlanacak. Buna göre Survivor 2024 yılı için SMS oylamasının olmayacak ve performansa dayalı eleme yapılacak.

SURVİVOR 2024’E DAMLA CAN MI GİDİYOR?

Acun Ilıcalı toplumsal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda 2024 senesinde ekranda olacak All Star’ın bir öteki yarışmacısını daha duyurdu. Buna göre Survivor 2024 All Star ekibine katılacak öteki isim Damla Can oldu.

Her gün bir isim açıklayan Acun Ilıcalı; Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım’ı paylaşımlarıyla duyurmuştu.

Acun Ilıcalı, Damla Can’ın da kadroda bulunduğunu duyurdu. Acun Ilıcalı açıklamasında, “Performansını her vakit takdir ettiğim Damla’nın yarışmanın favorilerinden olacağına şüphem yok” dedi.

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 senesinde İstanbul’da doğdu. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, hususi bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer aldı.

Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, bunun yanı sıra toplumsal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla da dikkatleri üstüne topladı.

Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında savaşım ederken, gönüllüler takımına aktarım olan kafile içinde yer aldı.

2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort