System Shock Remake Çıkış Tarihi Yine Ertelendi

Nightdive Studios, System Shock Remake oyununun çıkış zamanı için bir rötar daha duyurdu. Buna göre, başlarda Mart ayı için planlanan oyun şimdi 30 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek.

Steam’deki System Shock Remake sayfasındaki bir gönderide Nightdive şunları söyledi: “Oyunu Mart ayı sonuna kadar pazara sunmayı ummuştuk fakat bu bizim ulaşamayacağımız bir şeydi; sonuç olarak biz ancak insanız (Shodan’ın aksine!)”

Oyun, özgün 1994 bilimkurgu birinci kişi aksiyon-macera oyununun tam bir tekrar yapımı. Karakteriniz feza tabanlı Citadel Station’da ve fena suni zeka SHODAN’ı durdurmak için koridorlarında gezinmeli, bulmacaları çözmeli ve bir ton düşmanı yenmeli. Nightside, 2015’te oyunu tekrar yapma planlarını duyurdu ve hatta ilk fonları toplamak için bir Kickstarter kampanyası kullandı. O zamandan beri oyun birkaç defa ertelendi.

System Shock Remake ancak daha iyi görselleri değil, bunun yanı sıra yeni bir arayüz, yeni düşmanlar ve daha fazlasını içerecek. Şimdi Steam sayfasına gittiğinizde oyunun bedava demosunu denemeniz de mümkün. Oyunu şimdi Steam, GoG.com ve Epic Games Store’da ön sipariş verebilirsiniz. Ön sipariş verenler piyasaya sürüldüğünde System Shock 2: Enhanced Edition’ı da bedava olarak alabilecek. Oyun, PlayStation ve Xbox konsollarına da geliyor fakat bu platformlar için hemen hemen bir çıkış zamanı verilmiş değil.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort