Tam bir suç makinesi! ‘Tazı’ lakaplı Suriyeli kapkaççı sonunda yakalandı

İstanbul’da 19 kişinin telefonunu çalıntı motosiklet kullanarak çalan “Tazı” lakaplı Suriyeli kapkaççı Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri yakalandı. Her defasında polisinden elinden kurtulmuş olduğu ve süratli şekilde kaçarak kayıplara karıştığı için bu lakapla anılan kişi tutuklandı.

Beyoğlu, Şişli, Fatih ve Kağıthane’de motosikletli 2 kişi çalıntı motosikletle yolda yürüyen 19 vatandaşın yanlarına yaklaşarak ellerindeki telefonu kapkaç yöntemiyle çalmıştı. Şikayetler üstüne çabalama başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, şüphelilerin beyaz renkte bir motosikletle yanına yaklaştıkları kişilerin cep telefonlarını aniden çalarak gözden kayboldukları belirleme edilmişti. Motosikletle cep telefonu hırsızlığı yapan şüpheliler ile alakalı süren çalışmalarda şüphelilerin birtakım kapkaç görüntülerinin emniyet kameralarına yansıdığı belirlenmişti.

Tam bir kabahat makinesi! 'Tazı' lakaplı Suriyeli kapkaççı sonunda yakalandı

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, çalıntı olduğu öğrenilen motosiklet ile alakalı çalışmaları kapsamında şüphelilerden birinin Suriye vatandaşı Abed T. bulunduğunu belirlemişti. Yapılan çabalama kararı kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin öncesinde de benzer suçlardan 31 kabahat kaydının olduğu ortaya çıkmıştı. Hakkında 12 motosikletli kapkaç, bir motosiklet hırsızlığı olmak suretiyle 13 ayrı vakadan adli prosedür meydana getirilen şüpheli Abed T. çıkarıldığı mahkeme tarafınca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tam bir kabahat makinesi! 'Tazı' lakaplı Suriyeli kapkaççı sonunda yakalandı

“TAZI” LAKAPLI KAPKAÇÇI YAKALANDI

Öte taraftan motosikletin arkasında oturan ve aslolan kapkaçı yapan “Tazı” lakaplı Suriye uyruklu Cuma A. da günler sonrasında Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafınca yakalandı. Her defasında polisinden elinden kurtulmuş olduğu ve süratli şekilde kaçarak kayıplara karıştığı için bu lakabın verildiği öğrenilen Cuma A. sevk edilmiş olduğu adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Büro Motosiklet Beyoğlu Suç Polis 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort