Tayfun Aydoğan: İnşallah Kocaelispor ile seneye maç yapacağız

SÜPER LİG KARİYERİNİN İLK GOLÜ

Geride bıraktığımız sezon Kocaelispor’un şampiyonluğunda kilit bir rol oynayan, attığı gollerin ve yaptığı asistlerin yanında mücadelesiyle takdir toplayan Tayfun Aydoğan, 4-0 kazanılan Alanyaspor maçında fileleri havalandırdı ve Süper Lig kariyerinin ilk resmi golünü attı. Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan başarılı orta saha oyuncusu Kocaelispor camiasına selam göndererek duygularını şu şekilde dile getirdi.

 

 

BEN DE PES ETMEK YOK

Öncelikle kazandığımız için mutluyum. Süper Lig’deki ilk golümdü. Gol atmak benim için de iyi oldu, açıkçası duygulandım ve çalışmalarımın karşılığını aldım. Malumunuz Türkiye’nin en iyi takımlarından birisinde oynuyorum ve forma bulmam zordu. Beni bilirsiniz, bende pes etmek, bırakmak yok, Kluivert hocam da sağ olsun 3 maçtır güveniyor, formayı veriyor, ben de elimden geleni yapıyorum.

 

 

KLUIVERT GÖZÜ KARA BİR TEKNİK DİREKTÖR

Hocamız herkese önem veriyor, diyalogları çok iyi ve hak edene formayı giydiriyor. Onun bu güveni bizi işimize daha da motive ediyor. Bunu maçlarda herkes gördü zaten. Benim dışında genç İzzet olsun, Şanlıurfa’dan geçen Abdulsamed olsun sahaya çıktı ve bu şansları iyi değerlendirdi. Toparlamak gerekirse hocamızın gerçekten gözü kara.

 

 

MURAT SANCAK MÜTHİŞ BİR BAŞKAN 

Murat Sancak başkanımız Türk futbolu için çok farklı bir renk, çok farklı bir kimlik. 7-24 takımla ilgileniyor ve Adana Demirspor onun için her şey. Sağ olsun bir dediğimizi iki etmiyor, onun da iletişimi çok yüksek ve müthiş bir insan. Hocamız gibi futbolcusunu, personelini ayırmıyor. Bugün Adana Demirspor gerçeğinin tek sahibi ve burada futbolcu da hoca da prim de yapıyor.

 

 

YUSUF SARI VE EMRE AKBABA MİLLİ FORMAYI HAK EDİYOR

Montella hoca bildiğiniz gibi milli takımın başına getirildi. Daha iyisini bulabileceklerini sanmıyorum.  Adana Demirspor’daki performansı kendisini milli takımın hocası haline getirdi. Montella hocamıza başarılar diliyorum. Bizde Yusuf Sarı milli takımı fazlası ile hak ediyor. Son kampa çağrıldı. Emre Akbaba kesinlikle çok ekstra, bizim gizli kahramanımız. Onu da tekrardan Ay Yıldızlı forma ile görmeyi çok arzuluyorum.

 

YUSUF SARI

 

BALOTELLİ ÇOK KONUŞMAZ AMA ÇOK İYİ BİR İNSAN

Takım çok iyi top oynuyor, oynadığımız futboldan keyif alıyoruz ve bu coşku da sonuca yansıyor. Takımdaki ortam harika. Herkes bir birine saygılı ve yardımsever. Yusuf Erdoğan, Emre Akbaba, Dorukhan Toköz ağabeyler düzenin birliği için çok kıymetli insanlar. Bolatelli inanılmaz bir oyuncu. İnsanlığı da çok iyi. Çok konuşkan birisi değil, muazzam bir kariyere sahip olmasına rağmen bunun kibrini taslamıyor ve profesyonelce işini yapıyor. Takımda Balo gibi çok önemli, değerli isimler var. İnanın bu dediğim abartı değil, İstanbul takımlarının arasına girecek potansiyele sahibiz.

 

 

TÜM SAMİMİYETİMLE İNANIYORUM

Şimşekler grubumuzun da maşallahı var. Kocaelispor tribünleri gibi çok iyi baskı yaratıyorlar ve bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor. Kocaelispor gibi büyük bir camiadan geldim ve İzmit’te o coşkuyu yakaladım, bildiğim bir camiaya geri döndüm ve bu gibi kulüplerde forma giymenin, sahaya çıkmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Kocaelispor ve Adana Demirspor kardeş takım. Ülkeye örnek bir dostluğumuz var. Çok iyi gidiyorlar maşallah. İnşallah seneye birlikte el ele kol kola Süper Lig’de maç yapacağız. Buna tüm samimiyetimle inanıyorum.

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort