Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman: Yine nefes alamıyoruz, yine çığlık atmak istiyoruz

Gezi Parkı davası kapsamında 25 Nisan 2022 tarihinde tutuklanarak cezaevine giren Şehir Plancısı Tayfun Kahraman’ın ile ilgili istenen 18 senelik hapis cezası Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafınca bu akşam onandı. Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, bu akşam toplumsal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla Yargıtay’ın verdiği bu karara reaksiyon gösterdi.

Demir Kahraman’ın yapmış olduğu izahat şöyle:


Portakallı kereviz tarifi

“Herkes oradaydı! Hepimiz Gezi’deydik! Buramıza kadar gelmişti, soluk alamıyorduk, feryat atmak istiyorduk, birbirinden değişik fakat aynı derdi paylaşan milyonlardık! Bizim çocuklar dövüldü, bizim çocuklar yuhalatıldı, bizim çocuklar öldü!

Komplo teorileriyle eşim de dahil bir öbek insanı esir aldılar

Anlamadılar, dinlemediler, kulak ardı ettiler. Komplo teorileriyle eşim de dahil bir öbek insanı esir aldılar. Şeytanlaştırmaya çalıştılar, her gün üstümüze geldiler, bu insanların bir ailesi var mı demediler, evlatları bulunduğunu düşünmediler! Bugün de eşim, meslektaşım Tayfun Kahraman’ın 18 sene hapis cezasını onadılar. Milyonluk Gezi’nin faturasını 5 şahsa kestiler. Yine soluk alamıyoruz, gene feryat atmak istiyoruz! Ve ben Vera’ya ne diyeceğimi bilmiyorum! Arayan, soran her insana teşekkürler. Bu dava bitmedi. Adalet arayışımız bitmedi. Hepinize daha fazla ihtiyacımız var bundan sonra, haklı çığlığımızı kimse susturamayacak Gezi onurumuzdur! Gezi yargılanamaz!”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort