TEKNOFEST’e projeleriyle renk kattı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı önderliğinde, Türkiye’nin mühim kurum ve firmalarının destekleriyle düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, feza ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Etimesgut Havaalanında başladı. 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri içinde devam edecek olan festival teknoloji meraklılarını ağırlıyor. TEKNOFEST Ankara’da Sincan Belediyesi de birbirinden kıymetli projeleriyle büyük beğeni topluyor.

SİNCAN BELEDİYESİ STANDI DOLDU TAŞTI

Sincan Belediyesi’nin standına alaka yoğundu. 7’den 70’e onlarca şahıs projelerle alakalı malumat almak için akın etti.

Bilim Sincan, Dijital Dönüşüm Akademisi, ilçede güvenliği sağlamak için yerleştirilen kamera sistemi ile Yenikent İlksan Anadolu Lisesi öğrencilerinin Sincan Belediyesi desteği sayesinde yapmış olduğu elektrikli vasıta büyük beğeni topladı. Özellikle çocuklar elektrikli araca binerek tecrübe etme yaptı, detaylı şekilde inceledi.

Sincan Belediyesi projelerini inceleyen Gökce Canbolat, “Çok gurur verici bir festival. Bir ilçe belediyesi olarak bu biçim etkinliklere katılım sağlanması, emek verilmesi oldukça güzel. Dijitalleşme çağlarında “Dijital Dönüşüm Akademisi” gibi projelerin hayata geçirilmesi bizim gibi ergenler için oldukça önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort