THY personel alımı başvuru şartları neler? THY kabin memur alımı ne zaman?

Türk Hava Yolları THY hanım memur alımı yapacak. THY kabin memuru alımı başvurularının Ağustos ayı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki, THY personel alımı müracaat şartları neler? THY kabin memur alımı ne zaman?

THY Basın Müşavirliğinden meydana getirilen bilgilendirmeye göre, sayısı 15 bine yaklaşan kabin ekibinde yeni üyeler kazandırmak amacıyla gösterilen hanım kabin memuru ilanı “kariyer.thy.com” web adresi üstünden 10 Ağustos 2023 Perşembe gününe kadar müracaat yapabilecek.

Başvuruların sonrasında kabin memuru olarak değerlendirme süreci başarıyla geçen adaylar aşağı yukarı 2 ay devam eden eğitiminin sonrasında THY’nin uçuş ekibine dahil ediliyor.

THY’nin uçuş gerçekleştirdiği her noktada Türk misafirperverliğinin gökyüzündeki temsilcileri olan kabin memurları, bunun yanı sıra gösterdikleri güler yüz, üstün hizmet ve güvenlik anlayışı vasıtası ile firmanın mühim bir çalışanı olarak kabul ediliyor.

KABİN MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

– T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar müracaat yapabilir.)

– 01/01/1983 ile 31/12/2003 tarihleri içinde doğmuş olmak

– En azca lise mezunu olmak

– İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.)

– Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

– Daha ilkin Türk Hava Yolları ve iştirakleri ile öteki işyerlerinden disiplinsizlik ya da sıhhat sebebiyle ayrılmamış olmak.

– Türk Hava Yolları iştiraklerinde vazife yapıyor olmak tercih nedenidir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort