TOKİ AÇIK ARTIRMA 2023: 42 il 182 konut TOKİ açık artırma teklif verme nasıl yapılır?

TOKİ aleni artırma 2023 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 42 ilde 182 konutu aleni artırma ile satışa sundu. Peki, TOKİ aleni artırma ne zaman, hangi illerde yapılacak? TOKİ aleni arttırma 2023! 42 il 182 mesken TOKİ aleni artırma öneri verme iyi mi yapılır?

TOKİ AÇIK ARTIRMA NE ZAMAN, HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

TOKİ aleni artırma 2023 || Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 42 ilde 182 konutu aleni artırma ile satışa sundu. Açık artırma 01 Ağustos 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacak.

Açık artırma Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakmuzayede.com.tr) öneri verilebilecek.

TOKİ AÇIK ARTIRMA TEKLİF VERME NASIL YAPILIR?

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde satışa sunulan konutlara %25 peşin 120 ay vade ile haiz olabilecekler.

Açık artırmaya dair bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafınca yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan bankaların bütün şubeleri vasıtasıyla kabul edilecek. Ayrıca, aleni artırma (teklif alma) gününde de müracaat yapılabilecektir.

Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakmuzayede.com.tr web adreslerinden ve 444 86 54 ile 0 212 608 15 00 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.

Serhıldan Hülakü

Toki Gündem Emlak Ekonomi Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort