Tolunay Kafkas: Ben işimi yapıyorum, dimdik duruyorum

İlk yarıda oldukça pas yanlışı yaptıklarını söyleyen Kafkas, “İyi savaşım örneği gösterdiler. Kolay değil. Ligin üzerinde olan 2 ekip var. Hafta içi oldukça çalışmıştık. İkinci dönem format değiştirdik. Planımız tuttu. Daha sonrasında oyunu birazcık daha elimize almamız, pres yapmamız gerekiyordu. Bu tip takımlar, oynattığınız vakit sorun çıkartacak takımlar. Oyuncularımla verdikleri mücadeleden kaynaklı gurur duyuyorum” diye konuştu.

Geçen hafta oynanan MKE Ankargücü-Konyaspor maçının hakemi Erkan Özdamar hakkında konuşan Kafkas, “İlk yediğimiz golden ilkin de bir şey bulunduğunu söylüyorlar. Ben hakemlerle alakalı yorum yapmıyorum. Geçen hafta Erkan Özdamar hakkında yorum yaptım. Yine söylüyorum. O hakemin performansına dikkat etsinler” dedi.

Sezona zor bir fikstürle başladıklarını aktaran Kafkas, “Ben işimi yapıyorum, dimdik duruyorum. Kendini baskı altında hisseden insanoğlu evine ekmek götüremeyenler. Başkanın takdiri. Hiçbir görüşmemiz olmadı. Başkan üzerine düşeni yaptı. Takımların oturması süre alıyor. 7’nci maç, 5’inci deplasmanda oynadık. Bunların içerisinde Galatasaray, Fenerbahçe var. Daha iyi olabilirdi. 7 maçta 6 puan aldık. Fikstür lehimize döndü. Kazanabileceğimiz maçlar var. Kayserispor, İstanbulspor, Samsunspor. Ankaragücü’nü layık olduğu yere getirebiliriz inşallah” diyerek laflarını tamamladı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort