Tottenham’dan Galatasaray’ın yıldızına kanca! Transfer için dev beklenti

İngiltere Premier Lig temsilcisi Tottenham’ın Galatasaray forması giyen deneyimli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele transferleriyle beraber Galatasaray’la iyi ilişkiler kuran Tottenham’ın deneyimli oyuncuyu ekibine katmak istediği aktarıldı.

Tottenham’ın aktarım etmek istediği futbolcu için sarı-kırmızılıların beklediği bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

DAVINSON SANCHEZ GELDİ

Galatasaray, Tottenham’dan Davinson Sanchez’in bonservisini aldı. Sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı stoperin aktarımı için Tottenham’a 5 yıla yayılmış şekilde 9 milyon 500 bin euro ödeneceğini açıkladı. Galatasaray’dan KAP’a meydana getirilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Profesyonel futbolcu Davinson Sanchez Mina ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun aktarımı konusu ile ilgili anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 5 sezona yayılmış eşit taksitlerle, 9.500.000 euro aktarım bedeli ödenecektir.”

NDOMBELE KİRALANDI

Okan Buruk’un tutanağı doğrultusunda hareket eden Galatasaray, Tottenham’dan Tanguy Ndombele’yi de bedelsiz olarak kiraladı. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde satın alma seçeneği maddesinin bulunmuş olduğu belirtildi.

Galatasaray’dan KAP’a meydana getirilen açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro ve Kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici aktarımı konusu ile ilgili anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun aktarım bedeli 15.000.000 Euro olup 2025 yılından adım atmak suretiyle 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusu ile ilgili anlaşılmıştır” denildi.

TOTTENHAM’DAN NELSSON’A KANCA

Liverpool’u 2-1’lik skorla yenik ederek Premier Lig’deki formda performansını devam ettiren Tottenham’ın Galatasaray’dan Victor Nelsson’la ilgilenilmiş olduğu öne sürüldü.

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou’nun Galatasaray’dan Victor Nelsson’un transferini istek etmiş olduğu kaydedildi. TeamTalk’ın haberine göre; Tottenham, Victor Nelsson için Galatasaray’a öneri sunma hazırlığına geçti.

Galatasaray’ın Victor Nelsson için Tottenham’dan talp etmiş olduğu bonservis bedeli netlik kazandı. Sarı-kırmızılıların, Danimarkalı stoper için pazarlıklarda kapıyı 25 milyon eurodan açacağı aktarıldı.

SÖZLEŞMESİ 2026’DA BİTECEK

Victor Nelsson bu sürem Galatasaray’da 11 maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona erecek. Victor Nelsson’un aktüel piyasa kıymeti 19 milyon euro.

Danimarka Milli Takımı’nda 10 maça çıkan Victor Nelsson’un sözleşmesinde 25 milyon euroluk özgür kalma maddesi bulunuyor. Nordsjaelland altyapısında yetişen Danimarkalı oyuncu daha sonra Kopenhag’da da oynadı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort