TRUGO ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ŞARJ İSTASYONUNUNA YOĞUN İLGİ

Bandırma Ticaret Odası’nın etraf dostu bir adım atarak hizmet binası önüne kurduğu yerli araba TOGG’un kendi kuruluşu olan TRUGO Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonununa alaka artarak devam ediyor.

Yerli ve Milli araba markası TOGG’un iştiraki olan Trugo Akıllı Şarj Çözümleri iş donanması ile açılan şarj istasyonu TOGG başta olmak suretiyle Türkiye’deki bütün elektrikli vasıta sahiplerinin erişimine aleni durumda.

TRUGO elektrikli araba şarj istasyonu, süratli şarj teknolojisi vasıtası ile araçları hızlıca şarj edebiliyor ve kullanıcılarına yüksek performanslı şarj imkanı sunuyor. Mevcut istasyonda 2 vasıta aynı anda şarj edilebilecek kapasitede. İstasyonda, 30 dakikadan azca müddette yüzde 20’den yüzde 80’e şarj imkânı sağlanmaktadır. Şarj Ünitesi TOGG başta olmak suretiyle bütün elektrikli vasıta sahiplerinin erişimine açık. Mobil aplikasyon üstünden şarj istasyonu bulma, istasyona ulaşma ve muhtelif ödeme şekilleri ile şarj hizmeti alma seçenekleri sunulmakta.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, kurulan şarj istasyonuna dair yapmış olduğu açıklamada; “Türk iş dünyası üretimin her alanında dünya ile rekabet edebilirliğini TOGG ile bir kez daha gösterdi. Devrim arabasından bu yana ülkemizin rüyası olan yerli ve ulusal araba markamız TOGG, satışa çıkarıldı. Türkiye’nin yerli ve ulusal arabasının kesintisiz sürüş tecrübesini yaşamak için yerli üretim şarj istasyonu TRUGO da bir TOGG iştiraki olarak ülke genelinde yayılmaya başladı. Bandırma Ticaret Odası olarak bizim de TOGG aracımız ile Trugo elektrikli şarj istasyonumuz hizmet binamızın önüne yerini almış durumda. Karbon emisyonlarının azaltılmasına katkı sağlamak için doğuştan sürdürülebilir ve doğuştan etraf dostu bir sistem kuran Trugo iş donanması ile etraf dostu bir sistemi daha Odamız bünyesine dahil ederek şehrimize ve üyelerimize hizmet sunduk.” dedi.

Yılmaz, “Ülkede elektrikli araba sayısı geçen sene sonunda 14 bin 552 olarak kayıtlara geçmişti. Elektrikli araba sayısı Haziran ayında geçen senenin sonuna göre yüzde 88,8 artarak 27 bin 476 oldu. Türkiye’nin arabası Togg’un kullanılmaya başlaması ve şarj istasyonlarındaki artış da elektrikli otomobillerin sayısındaki yükselişe katkı sağladı. Biz de kendi şarj istasyonumuza artık günlük aşağı yukarı 10 aracın şarj etmek suretiyle geldiğini takip ediyoruz. Şarj istasyonlarının artmasıyla vatandaşların elektrikli araca yöneliminin de her geçen gün artacağına inanıyorum.” dedi.

Bandırma Ticaret Odası önündeki Trugo elektrikli şarj istasyonu 13 Haziran gününden itibaren 111 günde 253 vasıta etkin bir halde şarjlanma yapıldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort