Turabi Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil oldu mu? Turabi Survivor’a mı katılıyor? Turabi kimdir, hangi yıllar yarıştı?

Acun Ilıcalı, Survivor 2024 sezonunun yarışmacılarını açıklamaya devam ediyor. Survivor All Star 2024 Turabi kimdir ve Survivor 2024 yeni sürem yarışmacıları kimler merak ediliyor. Turabi Survivor All Star 2024 ekibine dahil oldu mu? Turabi Survivor’a mı katılıyor? Turabi kimdir, hangi seneler yarıştı? Detaylar haberimizdedir…

SURVIVOR ALL STAR 2024 TURABİ KİMDİR?

TV8’de gösterilen Survivor yarışması yeni sezonuna hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, toplumsal medya hesabından Survivor All Star 2024 sezonunun 6. yarışmacısını duyurdu. Ilıcalı, Survivor 2024 ekibine Turabi’nin dahil bulunduğunu açıkladı.

“TURABİ’NİN ZORLU RAKİPLERİNE KARŞI NE YAPACAĞINI MERAK EDİYORUM”

Her gün bir Survivor All Star yarışmacısını açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de Turabi Çamkıran’ın ekibe dahil bulunduğunu duyurdu. Daha ilkin 3 kez yarışmaya katılan ve 2 kez şampiyon olan Turabi’nin All Star’da savaşım edeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, “Survivor tarihinin efsaneleşmiş adı 3. kez şampiyon olmak için All Star’a geliyor. MTV’de katılmış olduğu programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi’nin bu sefer sıkıntılı rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum” dedi.

TURABİ KAÇ KEZ YARIŞTI?

Turabi Çamkıran, 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor’da savaşım etti. 2014 Survivor’da Gönüllüler takımında bulunan Turabi, şampiyon oldu. 2015 senesinde da Survivor All Star’da bulunan Turabi, bir kez daha şampiyon oldu ve art arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk şahıs duyuru edildi.

Turabi Survivor All Star 2024 ekibine dahil oldu mu? Turabi Survivor'a mı katılıyor? Turabi kimdir, hangi seneler yarıştı?

Turabi Survivor All Star 2024 ekibine dahil oldu mu? Turabi Survivor'a mı katılıyor? Turabi kimdir, hangi seneler yarıştı?

Survivor All Star Acun Ilıcalı Turabi Gündem Magazin Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort