Turan App nedir? Türk devletlerinden komisyonsuz para transferi nasıl yapılır?

Türk Devletlerinin yeni nesil finansal uygulamaları arasında yer almayı hedefleyen Turan, Türkiye’den Azerbaycan’a saniyeler içinde komisyonsuz para transferi hizmetine başladığını duyurdu. Bu adım, Türk Devletleri arasında para transfer süreçlerini dijitalleştirmeyi amaçlayan bir fintech inovasyonunun örneğini teşkil ediyor.

Turan’ın bu yeni hizmeti, Türkiye’den Azerbaycan’daki tüm banka kartlarına saniyeler içinde komisyonsuz para transferi yapma olanağı sağlıyor. Bu özellik, sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Turan’ın Azerbaycan’daki bu yeni adımı hakkında konuşan şirketin Kurucusu ve CEO’su Özgür Bayraktar, “Turan ile Türk Devletleri’ni ekonomik olarak birbirleriyle yakınlaştırmak en önemli hedeflerimizden biri. Bu vesileyle, Türkiye ile Azerbaycan arasında tamamen dijital dünyaya uygun, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir para transfer geçidi kurmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2023 yılında da Özbekistan’a komisyonsuz para transferi hizmetini sunmayı planlıyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Öte yandan, Turan’ın bu büyük başarısının arkasında, 2022 yılı Ekim ayında 45 milyon TL değerleme ile aldığı tohum yatırımının da önemli bir rol oynadığına inanılıyor. Bu yatırım, şirketin hızla büyümesine ve inovatif hizmetler geliştirmesine olanak tanıdı.

Turan, gelecekteki planlarında Türk Devletleri arasında finansal entegrasyonu daha da derinleştirmeyi ve dijital transfer olanaklarını genişletmeyi hedefliyor.

Uygulamada kampanyalar da bulunuyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort