Turan Sofuoğlu: Pozisyonları değerlendirmeliyiz

KONSANTRASYON SORUNU

Uşakspor’a 1-0 kaybederek büyük bir şok yaşatan Belediye Derincespor’da Teknik Direktör Turan Sofuoğlu maçın sonrasında sorularımızı yanıtladı. Rakip karşısında takımın genel olarak bir konsantrasyon problemi yaşadığını dile getiren tecrübeli yöntem erkek net pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

 

BAŞARAMADIK

Rakibin koşan ve diri bir dizi bulunduğunu belirten Sofuoğlu şu ifadelere yer verdi: Genç, hareketli ve koşan bir takım ile karşılaştık. Bu tip takımlarla oynadığımız maçlar sıkıntılı geçiyor. İskenderun karşısında aldığımız puanın yanı sıra ortaya koyduğumuz mükemmel oyunu Uşakspor karşısında da sürdürmek istedik. Ancak sahamızda bunu başaramadık. Maç içinde yaşanmış olan talihsiz sakatlıklar oyunumuzu negatif yönde oldukça etkiledi. Sonrada oyuna giren oyunculardan da istediğimiz verimi alamayınca bu netice ortaya çıktı.

 

POZİSYON HATASINDAN GOLÜ YEDİK

Bir de 3-4 adet yüzde yüz net gol pozisyonu yakaladık, hem de yalnızca ilk yarıda… O pozisyonları değerlendirebilsek kim bilir farka gidecektik fakat gol atamadığınız her dakika Uşak gibi takımların direnci birazcık daha artıyor. Nitekim bir pozisyon hatasından da golü yedik. Takım olarak bundan sonrasında oynayacağımız maçlara daha da konsantre olmamamız gerekiyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort