Türkiye – Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye – Brezilya voleybol maçı hangi kanalda? Canlı izleme linki var mı?

Türkiye – Brezilya voleybol karşılaşması, bugün Tokyo’daki Yoyogi Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Heyecanla beklenen karşı karşıya gelme hakkında arama motorlarında Türkiye – Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye – Brezilya voleybol maçı hangi kanalda? Canlı seyretme linki var mı? soruları aratılıyor.

Türkiye’nin voleybol sevdalıları, 22 Eylül Cuma günü saat 10.00’da başlamış olacak olan bu kritik mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Maç, TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak ve voleybol tutkunları ekrana kilitlenecek.

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Yoyogi Spor Salonu’nda oynanacak maç, TSİ 10.00’da başlamış olacak ve TRT Spor’dan canlı yayımlanacak.

Milli takım, olimpiyat elemelerindeki ilk iki maçında Porto Riko ve Bulgaristan’ı 3-0, üçüncü maçında Peru’yu ve dördüncü maçında Arjantin’i de 3-1 yenik etti. Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonu, dünya “1” numarası “Filenin Sultanları”, dünya listesinde 7. basamakta bulunan ev sahibi Japonya, 5’inci Brezilya’nın yanı sıra, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile beraber B Grubu’nda yer alıyor. Elemelerde gruplarında “ilk 2” sırada bulunan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları’na kota kazanacak. Beşinci maç öncesinde B Grubu’nda ulusal takım, ev sahibi Japonya ile beraber 12’şer puanla önder pozisyonunda bulunuyor.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Filenin Sultanları voleybol Türkiye Gündem Yaşam Spor Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort