TURNUVANIN ŞAMPİYONU AKSAKAL OLDU

Erikli ve Ömerli Mahalle Muhtarlıkları tarafınca 2023 Kırsal Mahaller Arası Futbol Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi. Oynanan final maçından ilkin Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’ın da bulunduğu  maçta mahalle muhtarları yüz yüze geldi.

Kırsal mahalle futbol turnuvasının final maçında turnuvanın en çok tercih edilen iki ekibi Yeni Yenicespor ve Aksakalspor takımları yüz yüze geldi. Çekişme içerisinde geçen maçta Aksakalspor, Yeni Yenicespor’u 2-1 yenik ederek 2023 Yılı Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Final maçını Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Balıkesir İl Spor Müdürü Adem Özalp, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Final maçını kazanarak şampiyon olan Aksakalspor takımına kupasını Kaymakam Aksakal takdim etti. Turnuvada 2’nci olan ekip Yeni Yenicespor’a kupasını Ak Parti Balıkesir Milletvekili Taylan Öztaylan verdi. Turnuvada 3’üncü olan  Ergili’ye kupasını ise Belediye Başkanı Tolga  Tosun takdim etti.

.

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort