Üç Kız Kardeş Nesrin Öldü Mü? İclal Aydın Hasta Mı? İclal Aydın Diziden Neden Ayrıldı?

Üç Kız Kardeş Nesrin Öldü Mü? İclal Aydın Hasta Mı? İclal Aydın Diziden Neden Ayrıldı?

İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya gibi meşhur adların başrollerini paylaşmış olduğu Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. 26 Eylül Salı akşamı saatler 20.00’ı gösterdiğinde yayına girecek Üç Kız Kardeş dizisinde sular durulmadı. 55. bölümüyle ekrana gelecek yeni bölüm öncesi araştırmalar başladı. Üç Kız Kardeş 55. bölüm fragmanında Nermin’i göremeyen izleyici Üç Kız Kardeş Nesrin öldü mü, İclal Aydın hasta mı sorularına cevap aramaya başladı. İşte dört gözle beklenen İclal Aydın detayı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ NESRİN ÖLDÜ MÜ?

Dallarına fırtına vurmuş bir çınar ağacı gibidir artık Kalender Ailesi. Sadık ve Nesrin’in beraber geçirdiği trafik kazası üç kız kardeşin hayatlarının da dönüm noktası olur. Bugün bir selamı dahi esirgerler birbirlerinden. Diğer tarafta Türkan, kayıplarının yarasını Kartal’la beraber sarmıştır fakat her ne kadar kendine bile itiraf edemese de kalbi de ruhu da Somer’e aittir. Kızıyla beraber İskoçya’da yaşayan Somer, asla beklenmedik aniden çalar Türkan’ın kapısını. Tüm bunların yaşandığı Üç Kız Kardeş dizisinde Nermin rolüne veda edildi.

İCLAL AYDIN DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Üç Kız Kardeş dizisinin yaratıcısı olan oyuncu İclal Aydın dizide Nermin rolüne hayat veriyordu. Nermin’in trafik kazasında ölüşüyle meşhur oyuncu İclal Aydın da diziden ayrılmış oldu. Seyirci son kısımda Rüçhan’ın, “Sana söz, Nesrin Hanım. Dağılan inci tanelerini tek tek toplayıp boynuna asacağım yeniden” lafına kulak verdi. Nesrin’in mezarı başlangıcında olan Rüçhan sözünü tutmaya çalıştı. Nesrin’e verdiği sözünü tutmak için elinden geleni meydana getirecek olan Rüçhan üç kız kardeşi barıştırmak, tıpkı eskisi gibi tekrar bir sofra çevresinde toplanabilmek için çağrı verdi. Türkan bir taraftan kardeşinin hastalığı, bir taraftan nikah hazırlığı derken fazlaca zor günler yaşamaya başladı. Bir taraftan da Somer’in çıkıp gelmesi kalbini ruhunu allak bullak etti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort