‘Üç Kız Kardeş’ setinden renkli anlar

Eğlenceli ve renkli anların yaşandığı Üç Kız Kardeş setinde oyuncuların eğlenceli anları objektiflere yansıdı. Çekimlerin bütün hızıyla devam etmiş olduğu dizinin kamera arkası görüntüleri oyuncuların fanatikleri tarafınca yoğun alaka gördü.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM…

SOMER, TÜRKAN VE KARTAL ARASINDAKİ GERÇEĞİ ÖĞRENECEK Mİ?

Dizinin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümünde, Türkan’ın tarzı ve beş sene süresince birbirlerine dargın olan üç kız kardeşin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

OYUNCU KADROSU

Sevilen dizide; Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden etkin adlar rol alıyor.

Birbirine oldukça bağlı Türkan, Dönüş ve Derya adlı kız kardeşlerin öyküsünü özetleyen dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaristliğini Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisi, coşku dolu yeni bölümüyle 3 Ekim Salı saat 20.00’de Kanal D’de.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort