Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, hayatı ve biyografisi! Umut Evirgen ve Alina Boz evlendi mi, evleniyor mu?

Ünlü isimlerle yaşamış olduğu ilişkilerle sıklıkla gündemi meşgul eden Umut Evirgen oldukça konuşuluyor. Türk yönetmen, senarist, imalatçı ve işletmeci Umut Evirgen, araştırılıyor. Peki, Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, yaşamı ve biyografisi! Umut Evirgen ve Alina Boz evliliğe ilk adımını attı mi, evleniyor mu? İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Alina Boz, oğlu Mithat Can Özer ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra işletmeci Umut Evirgen ile sevinçli bir ilişkiye başladı. İkili, yalnızca 3 aydır beraber olmalarına karşın evlilik sonucu aldı. Bu sürpriz haber, sevenlerini şaşırttı. Boz ve Evirgen, mutluluklarını toplumsal medya hesapları üstünden yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Çektirdikleri fotoğraflarla beraber evlilik sonucu aldıklarını ve bir yaşam boyu beraber olmak istediklerini belirttiler. Peki, Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, yaşamı ve biyografisi! Umut Evirgen ve Alina Boz evliliğe ilk adımını attı mi, evleniyor mu? İşte detaylar…

UMUT EVİRGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, EVLİ Mİ?

1989 senesinde doğan Umut Evirgen, meşhur müzisyen Murat Boz ve oyuncu Çağatay Ulusoy ile yakın arkadaş. Genç işletmeci, Emirgan’daki meşhur eğlence mekanı La Boom’un sahibi. Ayrıca Teras Emirgan, suşi restoranı Next Door ve Pizza Emirgan da Umut Evirgen’e ait.Evirgen, kendisi ve sevgilisi Tuba Büyüküstün ile çeken gazetecinin resim makinesini korumalarına tabanca diretmesiyle gasp ettirdi. Bayrak’ın vaka sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikâyetçi olması üstüne İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkîkat başlatıldı. Bunun üstüne Evirgen, tutuklandı. Duruşmada, ‘Kapalı alan fobim var, mağdurum’ dedi. 15 sene hapsi istenen Evirgen, tahliye edildi.

Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, yaşamı ve biyografisi! Umut Evirgen ve Alina Boz evliliğe ilk adımını attı mi, evleniyor mu?

UMUT EVİRGEN VE ALİNA BOZ EVLENDİ Mİ, EVLENİYOR MU?

Ünlü çift Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen, son aldıkları ani kararla dikkatleri üstlerine çekti. İkilinin evlilik haberleri büyük alaka gördü. Alina Boz, kısa bir müddet ilkin sevgilisi Umut Evirgen ile başladığı ilişkisini daha da ileri taşımaya karar verdi. Tatil için gittikleri Paris’te Umut Evirgen, Alina Boz’a evlenme öneri etti. Çift, dinlence dönüşü ailelerini bir araya getirerek kız isteme töreni düzenledi. Düğünleri ise 15 Kasım’da Boğaz’daki hususi bir yalıda yalnızca aileleriyle gerçekleşecek.

Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, yaşamı ve biyografisi! Umut Evirgen ve Alina Boz evliliğe ilk adımını attı mi, evleniyor mu?

Serhıldan Hülakü

Umut Evirgen Alina Boz Gündem Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort