Ünlü kalp cerrahı Halit Yerebakan kadın seçmenlerle buluştu

Ünlü kalp cerrahı Halit Yerebakan hanım seçmenlerle buluştu

Kadınlar sordu AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Halit Yerebakan cevapladı

İSTANBUL – Ekranların sevilen hekimi AK Parti İstanbul Milletvekili talibi Prof. Dr. Halit Yerabakan, Zeytinburnu’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kalp cerrahı Milletvekili adayına, vatandaşlar sıhhat hususları hakkında sorular yöneltti.

Vatandaşların tv ekranlarından tanıyıp sevilmiş olduğu Prof.Dr. Halit Yerebakan, AK Parti İstanbul’dan mebus talibi gösterildi. Saha çalışmalarına başlayan Yerebakan, Zeytinburnu’nda kararsız hanım seçmenlerle bir araya geldi. Milletvekili talibi kalp cerrahı olunca sorular da maksimum sıhhat mevzusundan geldi.

“Sağlık alanında yapacağımız oldukça işler var”

Vatandaşlar ile birarada olmanın mutluluğunu dile getiren Yerebakan, “Hanımefendilerle söyleşi etme şansım oldu. Zaten programıma da hanımefendiler daha oldukça katılım gösteriyorlardı. Onlarla ortak bir dili daha basit bulabiliyoruz. Sağlık alanında yapacağımız oldukça işler var. Onları da dile getirdik, burada oldukça hoş konuk edildik. Tekrar ziyaret edeceğiz. Bir hekim olarak duvarlar örmek için değil, köprüler oluşturmak için ve ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmış olduğu bir devri hazırlamak için, işbirliği için geliyorum. Vatandaşlarımızla ortak paydada buluşabilmek adına onların evine gidiyorum” dedi.

“Evlatlarımız için bir gelecek inşa etmeye çalışıyoruz”

Politikacılık ile cerrahlık içinde benzerlik kuran Yerebakan, “Biz cerrahlar, aslında büyük vakaları ele alıyoruz ve vakaları çözüyoruz. Ancak vakaları çözüme kavuştururken birbirimizden ayrışmıyoruz. Bir sinerji oluşturarak takım oluyoruz. Dolayısıyla siyaseti de buna benzetiyorum. Ben her girdiğim evde ve kapısını çaldığım insanlarda ortak bir köprü kurma amacındayım. Hanımefendiler bugün bizi oldukça hoş ağırladılar. Milletvekilliği aslında onların laflarını yerine getirmek anlamına geliyor. Kazananın hepimiz olması gerekiyor. Unutmayalım ki evlatlarımız için bir gelecek inşa etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort