Ünlü oyuncu 10 gün ara ile iki meslektaşının ölmesine isyan etti

Çocuklar Duymasın’daki Sultan rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Seda Fettahoğlu, dün İstanbul’daki bir parkta ölü olarak bulundu. Fettahoğlu’nun ölümünün sonrasında sessiz kalmayan oyuncu Goncagül Sunar, işsizliğe ve projelerde hep aynı isimlere yer verilmesine reaksiyon gösterdi.

Şehir Tiyatroları oyuncusu ve dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu Beyoğlu’nda bir parkta ölü bulundu. Polis yapmış olduğu incelemede Fettahoğlu’nun sağ şakağında bir mermi girişi belirleme etti, yanısıra ise bir el ateşlenmiş silah buldu. Seda Fettahoğlu’nun çantasında birtakım antidepresan ilaçların bulunmuş olduğu öğrenildi.

Oyuncu Goncagül Sunar ise Seda Fettahoğlu’nun vefatının sonrasında işsizliğe dikkat çekti. 10 gün ilkin oyuncu Merve Kayaalp’in kendisini babasının silahıyla vurmasını hatırlatan Sunar, “Türkiye’de birtakım oyuncuların iş yapamadıkları için ruhsal ve ekonomik oldukça sıkıntıda bulunduğunun kim bilincinde acaba? Bu 2. intihar vakası. Görmezden gelinen, yok sayılan kabiliyetli insanoğlu dolu ülke. Bir taraftan aynı anda 3 dizi 4 reklamda oynayan hep aynı tipler. Ne acımasız düzen” diyerek veryansın etti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort