Ünlü yıldız: Ben artık bir engelliyim… Her gece sekiz saat uyumazsa hayatı tehlikeye girecek

ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ
Bu işten kurtulma yani yaşama şansı yüzde birdi. Ama o başardı, ölümün kıyısından döndü… Yeniden hayata tutundu.

Fakat şimdi yaşamına oldukça dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle de uykusuna. Aksi halde yeniden bir nöbet geçirebilir. Hatta gene ölümün kıyısına gelebilir.

HER GECE SEKİZ SAAT UYUMASI GEREK
Hayranları çoktan anlamış oldu bu sözünü ettiğimiz ünlünün Sharon Stone olduğunu. Bundan 22 sene ilkin bir beyin kanaması geçiren 65 yaşındaki Stone’un sağlığını koruması ve yeniden tehlikeye girmemesi için her gece sekiz saat uyuması gerekiyor.

Stone bu yüzden son vakit eskisi kadar fazla çalışmadığını zira seneler ilkin yaşamış olduğu tehlikenin etkilerinin hala üstünde bulunduğunu belirtti.

People dergisine konuşan Sharon Stone, artık başına gelenler konusu ile ilgili halkın içerisinde daha huzurlu konuşabildiğini belirtti.

Stone, “Geçirdiğim beyin kanamasından sonra aldığım ilaçların yararını görebilmek için, her gece sekiz saat süresince asla kesintisiz bir halde uyamam gerek. İşte bu yüzden eskisi kadar oldukça iş anlaşması yapmıyorum. 22 senedir başa çıkmam ihtiyaç duyulan birtakım durumlar var . Ben de artık bu tarz şeyleri konuşmak konusu ile ilgili daha açığım.”

GÜNLERCE BAŞI AĞRIDI… NELER OLDUĞU SON ANDA ANLAŞILDI
2011 senesinde uzun devam eden bir baş ağrısının sonrasında beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı Sharon Stone’un. Üstelik bunun o denli süre içerisinde ayrım edilmediği ortaya çıktı.

Stone hastaneye götürüldüğünde kekeleyerek konuşuyordu ve muntazam göremiyordu. Ama o sırada yaşadıkları yalnızca bunlar değildi. Stone bunlara ayrıca bir de bellek kaybı yaşıyordu. Ünlü ol

Sharon Stone, o sırada hayatında diğer zorluklar da yaşıyordu. Kocası Phil Bronstein ile yoları ayrılmıştı. O sırada her şeyini yitirmiş hissediyordu.

Şimdi geriye dönerek baktığında Sharon Stone, o dönemde kaybettiklerinin bir çoğunu geri almış gibi hissetmiyor hala. Ama gene de artık bu durumla barışık.

‘HER ŞEYİMİ KAYBETMİŞTİM’: KENDİNİ ENGELLİ BİRİ OLARAK TANIMLADI
Stone o durumu da şu şekilde söyledi röportajında: ” Her şeyimi kaybettim. Bütün paramı, çocuklarımın velayetini, kariyerimi. Gerçek kimliğim ve hayatım bulunduğunu hissettiğim her şeyi kaybettim. “

Stone “Gerçekten de kaybettiklerimi geri almadım. Ama bu durumla barışık olacağım bir noktaya ulaştım” diyerek laflarını sürdürdü hoş yıldız.

Evlat edinmiş olduğu üç adet evladı olan Sharon Stone, onların da artık erişkin bulunduğunu belirtip asla kimseye gözkulak olması gerekmediği için kendi kırılganlıklanıyla daha huzurlu başa çıkabildiğini anlattı.

Dağınık ve o denli da sevinçli olmayan bir aileden geldiğini hatırlatan Sharon Stone “Kendimden diğer herkesle ilgilenmem icap ettiğini düşünerek büyüdüm. Bu yüzden kendime ait bir hayatım bulunduğunun farkına varmak vakit aldı.

Kendisini artık ‘engelli birey’ olarak tanımlayan Stone, birileri tarafınca bakım görmeye alışmasının da zamanla gerçekleştiğini söyledi.

Stone laflarını “Kendimle gurur duyuyorum ve hayatta kalmaktan başkalarının hayatta kalmasına yardım etmeye kadar başarılarımla gurur duyuyorum” diyerek sürdürdü.

HAYATTA OLMAYAN YAKINLARIYLA BAĞLANTI KURMUŞ
Sharon Stone, beyin kanaması geçirdiği sırada, ölmüş yakınlarıyla irtibat kurduğunu anlatmıştı. Stone, 2001 senesinde beyin kanaması ve nüzul geçirdikten sonra yaşadıklarını anlattı.

Ruhunun bedeninden ayrılışını hissettiğini özetleyen 63 yaşındaki Stone, o anlarda diyalog olmasa da kendisinden ilkin ölmüş kişilerle iletişim kurabildiğini söyledi.

Anılarını kaleme almış olduğu The Beauty of Living Twice isimli kitapla gündemde olan Sharon Stone. Susanna Reid ve Adil Ray’in sunmuş olduğu Good Morning Britain isimli uygulamaya misafir oldu. Stone, 22 sene ilkin geçirdiği beyin kanaması esnasında yaşadıklarını da anlattı.

Ölüme oldukça yaklaştığı o anlarda, ruhunun bedeninden ayrıldığını hissettiğini belirten Sharon Stone “Bazı insanoğlu bu mevzuyu ilmi perspektiften tartışır, bazıları da manevi perspektiften ben her ikisine de inanıyorum” diye konuştu.

‘O IŞIĞI’ GÖRMÜŞ
Sharon Stone, beyin kanaması geçirdiği sırada çevresindeki insanların konuşmuş olduğu her şeyi duyduğunu, benzer deneyimler yaşayanların görmüş olduğu o ışığı gördüğünü anlattı. Ruhunun bedeninden dışarı ve yukarıya doğru uzaklaştığını hissettiğini de anlatım etti.

Stone “Benden ilkin ölmüş olan kişileri gördüğüme dair bir his vardı. Onlarla iletişim kurduğuma dair bir pay kapıldım. Diyalog kurmuyorduk ama ama onlarla iletişim kurduğumu hissediyordum. Sonra sanki birisi göğsüme bir tekme atmış gibi büyük bir acı hissettim” diye konuştu.

Bu acının kalp masajı yapan defibrilasyon aletinden da kaynaklanabileceğini belirten Sharon Stone, sonra kendisini gene hastane odasında bulduğunu anlattı.

“Çok aleni ki odaya geri dönmeyi seçmiştik, o yolculuğa devam etmeyi sevmemiştim” diyerek laflarını sürdürdü Stone. Sonra da “Sanırım, harbiden bu durumu tanımlamak için söyleyebileceğim tek şey bu” dedi.

Geçirdiği beyin kanamasından sonra Sharon Stone oldukça çabucak iyileşti. Hatta bir sene sonra Oscar töreninde John Travolta ile beraber sahnede dans etti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort