Ünlü Youtuber seyahat sitesi açtı

İçerik yayıncısı Selen Özyurt, yolluk.com sitesinde ve kendi adıyla açmış olduğu YouTube kanalında yolculuk etmiş olduğu yerleri, deneyimleri, lezzetleri ve yaşamış olduğu anları; değişik konseptlerde yayınlıyor. Yeni bölgeleri keşfetmek istiyor fakat öncesinde fikrim olsun diyorsanız Selen Özyurt size gezdirilmiş olduğu bölgeleri değişik anlatımıyla ayrıntılı ve keyifli şekilde anlatıyor.

Özyurt, yolluk.com sitesinde yolculuk etmiş olduğu ülkelerde yaşadıklarını ve tavsiyelerini okuyucuyu sıkmayacak, samimi ve değişik bir üslupla kaleme alıyor. İşte Türkiye’yi ve dünyayı gezen Selen Özyurt’un sitesinde bulunan birtakım içerik başlıkları:

– Dikkat romantizm var: Paris’teyiz

– Karış Karış Tokyo’yu anlattım

– Dünyanın En Büyük Çin Mahallesi

– Türkiye’nin En Lüks Karavanı

– Bir Küçük Tatil Meselesi: Bozcaada

Bunun gibi çoğu gezi yazısı yayımlayan Selen Özyurt, YouTube kanalında da yolculuk tecrübelerini çekmiş olduğu videolarla destekleyip zenginleştiriyor.

Özyurt, yolculuk içeriklerinin yanı sıra, “Barbie vs Kenan olarak bir gün”, “Evde kaygan hamburger yaptık”, “Puanı en düşük ve en ucuz otellerde kaldık” gibi orijinal ve keyifli içerikleriyle de alaka çekiyor.

ekran-goruntusu-2023-08-03-132707.jpg

ekran-goruntusu-2023-08-03-132719.jpg

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort