Üvey Anne 7 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üvey Anne dizisi yeni bölüm ne zaman?

ATV’de seyirciyle buluşan Üvey Anne dizisinin 7. bölüm fragmanları yayınlandı. Peki, Üvey Anne 7. bölüm ne zaman? Üvey Anne dizisi yeni bölüm ne zaman?

Yapımcılığını H. Hakan Eren’in üstlendiği ONN Medya imzalı Üvey Anne reel bir hikayeden yola çıkarak, Hülya Vural ve Yasemin Kırbaş’ın kaleme aldığı, Yasemin Türkmenli’nin yönetmekte olduğu Üvey Anne, Atv ekranlarında yayınlanıyor.

Üvey Anne dizisinin gösterim günü Pazartesi.

ÜVEY ANNE 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Üvey Anne dizisi 7 Ağustos Pazartesi 7. kısmı ATV’de yayınlanacak.

ÜVEY ANNE KONUSU NEDİR?

Gencer Seramik’in patronu olan Faruk Gencer, hasta olan eşi Efsun’u iyileştirmek için elinden geleni yapmış ama tedaviden dönerken Bodrum’da onu kaybetmişti. Faruk biricik aşkı Efsun’u kaybettikten sonra çocuklarıyla beraber İstanbul’daki malikânesine dönerken, onlarla beraber gelen Serap’ın hasedinin kurbanı olacaklarından habersizdi.

Aslında Serap da ilkin gönülsüz gelmişti onlarla o eve. Asistanlığını yapmış olduğu Faruk Gencer’in çocuklarına bakıcılık yapmak istemiyor ama Muğla eşrafının önde gelen isimlerinden Piraye Beyzade’ye “hayır” diyemiyordu. Çünkü Serap’ın anası Mürvet, Piraye Hanımların beslemesiydi ve Serap onların desteği sayesinde okuyup Gencer Seramik’te Faruk Gencer’in sağ kolu olarak hep istediği çevrede yaşamaya başlamıştı.

Serap’ın aslolan amacı o çevreden asil ve zengin biriyle yuva kurmaktı. Ancak şimdi Piraye Hanım, torunları Nisan, Naz ve Ömer’i eğitimli, güvenilir, şefkatli bir hanıma emanet etmek istiyordu ve Serap bu iş için biçilmiş kaftandı.

Serap, Faruk’un malikânesine yerleştiğinde “neden” diye sordu. “Neden bunların hepsine haiz olmayım?” Ne de olsa Beyzadelerin konağında değil de müştemilatta doğduğu için yaşam ona iki ev arasındaki yirmi metrelik mesafeyle büyük bir kazık atmış, o mesafeyi kapamak için “iyi” görünmek zorunda kalan Serap, oldukça çabalamıştı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort