VALİ USTAOĞLU HUZUREVİNİ ZİYARTE ETTİ

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Göreve başladığı günden bu yana toplumun birçok kesimine devletin sıcaklığını samimiyetiyle hissettiren Vali Ustaoğlu, programda huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Geçmişin izlerini günümüze taşıyan ve gelecek nesillere tecrübeleriyle fer tutan büyüklerin moral bulmuş olduğu programda konuşan Ustaoğlu, her birinin devletin birer birer emaneti bulunduğunu ve bir sıkıntıları olduğunda her vakit yanlarında bulunduğunu unutmamalarını söyledi. Ustaoğlu, “Bu anlamlı gününüzde sizlerle beraber olmak istedik. Allah sizlere sağlık sıhhat versin. Sizin yüzünüz güldükçe biz sevinçli oluyoruz. Sizler bizim başımızın tacı, değerli büyüklerimizsiniz.” ifadelerini kullandı.
Müzikli hoş bir eğlence yaşanmış olan ve pasta kesimiyle süren programda İsmet amca okumuş olduğu “15 Temmuz” şiiriyle büyük alkış aldı.
Huzurevinde sakinleri kendileriyle yakından ilgilenen, onlarla söyleşi eden ve hatıra fotoğrafları çektiren Vali Ustaoğlu’na bu anlamlı günlerine ortak oldukları için teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort