Veda Mektubu final mi yapıyor? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman?

Kanal D’de Pazartesi akşamları ekranlara gelen Veda Mektubu’nun kısa sürede final yapacağı söyleniyor. Veda Mektubu’nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Veda Mektubu final mi yapıyor? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman?

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Veda Mektubu’nun 21. yeni kısmı 31 Temmuz Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

VEDA MEKTUBU FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kanal D’de pazartesi akşamları gösterilen dizinin 20. kısımda veda etmesi gündemdeydi. Ancak yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizinin bölüm sayısı uzadı. 20. bölümle final yapması beklenen dizinin 24. parçaya kadar uzamasına karar verildi.

VEDA MEKTUBU KONUSU NE?

Yıllar ilkin bir mektupla ayrılan Alanur (Nurgül Yeşilçay) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) yolları seneler sonrasında evlatlarının birbirlerine âşık olması ile kesişir. Çocukları üstünden çift içinde büyük bir hesaplaşma yaşanırken Ziya ve Alanur’un ayrılıklarında rol oynayan Seher, oğluna laf geçirip onu düşmüş olduğu aşktan vazgeçirebilecek midir?

VEDA MEKTUBU OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturmuş olduğu öyküsünü Gamestory, senaristliğini ise Deniz Akçay’ın kaleme almış olduğu Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi etkin isimlerde yer alıyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort