Veda Mektubu’nun 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Veda Mektubu’nun konusu nedir?


Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Veda Mektubu’nun ilk kısmı yayınlanmıştı. Gerçek bir yaşam hikayesinden adaptasyon olduğu malum dizi mevzusuyla izleyicinin ilgisini çekti. Yarım kalan bir konunun tekrar alevlenmesi çevresinde ilerleyen dizi Pazartesi akşamları seyircisiyle buluşmaya devam edecek. Büyük alaka gören dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı…. İşte 3. bölüm fragmanında yaşananlar…

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan yeni dizi Veda Mektubu, dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına geldi. Konusuyla ve oyuncularıyla alaka çeken ve reel bir yaşam hikayesinden adaptasyon olan diziyle alakalı merak edilenler arama sayfalarında ilk sıralarda yerini aldı. Most Production yapımı olan ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizinin başrollerinde ise Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi genç oyuncuların yanısıra Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar gibi etkin oyuncular yer aldı. Peki büyük heyecanla izlenen dizinin mevzusu nedir? İşte merak edilenler…

Veda Mektubu

VEDA MEKTUBU KONUSU

Gerçek bir yaşam hikayesinden adaptasyon olduğu malum dizi, gençlik yıllarından yarım kalan hikayelerinin evlatları tarafınca tekrar yazıldığı Alanur ve Ziya’nın seneler sonrasında tekrar yüz yüze gelmesini mevzu alıyor. Nurgül Yeşilçay‘ın oynadığı kuvvetli ve modern bir iş hanımı olan Alanur ile Selim Bayraktar‘ın oynadığı Antakyalı bir iş adamı olan Ziya‘nın hikayeleri geçmişte yarım kalmıştır. İkisi de ailelerin istedikleri birliktelikleri yaparak yollarını ayırmıştır. Alanur’un bu evlilikten iki kızı olmuştur. Bunlardan bir tanesi de Ziya ile kendisini tekrar bir araya getirmeye neden olacak olan 19 yaşındaki dans tutkunu Aslı’dır. Ziya ise Bennu Yıldırım‘ın oynadığı Seher ile ile evliliğe ilk adımını atmıştır ve bu evliliklerinden üç evlatları olmuştur.

Veda Mektubu konusu

Veda Mektubu 3. bölüm fragmanı:

YARIM KALAN HİKAYE ÇOCUKLARIN ÜZERİNDEN YENİDEN YAZILIYOR

Emre Kıvılcım‘ın oynadığı, Ziya ve Seher’in evliliklerinden olan, evin göz bebeği ve en büyük oğlanları Mehmet ile Rabia Soytürk‘ün oynadığı dans tutkusuyla ve asi tavırlarıyla malum 19 yaşındaki Aslı‘nın yolları bir kaza nedeniyle kesişir. Bu kesişme ile Ziya ve Alanur’un yarım kalan hikayeleri evlatlarının üstünden tekrar yazılmaya başlar. Çocuklarının da kendi kaderlerini yaşamalarını istemeyen Ziya ve Alanur bunun için ellerinden geleni yaparlar.

Veda Mektubu oyuncuları

3. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ:

ASLI “VEDA MEKTUBU”NU ÖĞRENİYOR!

Kendi gençliğinde yaşadıklarını kızının da yaşamasını istemeyen Alanur, Ziya‘nın kapısına dayanır. Mehmet‘e olan sevgisinden vazgeçmeyen Aslı ise annesini karşısına alarak Ziya tarafınca Alanur’a gönderilen “Veda Mektubu”ndan haberi bulunduğunu söyler. Bu durumdan keyif alan Seher ise Aslı’yı Alanur’a karşı kullanarak bu vakası kendi lehine çevirmekte kararlıdır.

Veda Mektubu 3 bölüm fragmanı

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort