Vivo X Flip Özellikleri Ortaya Çıktı

Vivo, X Fold+ modeliyle yatay katlanabilir cihazlardaki çarpıcı kamera kurulumlarından birine imza atmıştı. Şirket şimdi ise X Flip adındaki yeni bir katlanabilir cihazın üzerinde çalışıyor. Digital Chat Station‘a göre yeni telefonda Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti kullanılacak. Bu yonga setinin yanısıra 12 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi gelecek. Çizimlerde gördüğümüz kadarıyla telefonun büyük bir kapak ekranına haiz olacağını tahmin ediyoruz.

Kamera kısmında ise IMX866 kullanan 50 megapiksellik bir ana kameraya 12 megapiksellik bir ultra geniş kamera eşlik edecek. Ayrıca arka taraftaki kamera kurulumunun Zeiss imzasını taşıyacağını belirtelim. Vivo X Flip, 6.8″ 120 Hz yenileme hızına haiz bir dahili ekrana haiz olacak.


Bu ekranın en boy payı telefonun küresel piyasadaki rakibi olan Oppo Find N2 Flip modeliyle eşleştirilebilir. Güç tarafında 44W süratli şarj destekli 4400 mAh bir batarya bizi karşılıyor. Son olarak telefonun gelecek ay tanıtılmasını ve katlanabilir telefon pazarındaki rekabeti arttırmasını bekliyoruz. Peki siz Vivo X Flip ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort