Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel amuda kalktı, beğeni butonu çöktü! ‘Zeynep Hanım ne yapıyorsunuz’

9 Temmuz 1989 senesinde dünyaya gelen Zeynep Sever Demirel, 2009 Miss Belçika güzeli seçildi ve 18 yaşlarında tanıştığı Volkan Demirel ile evlendi.

Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010 senesinde evlenen sonrasında Yade ve Yeda isminde iki kız dünyaya getiren Demirel, Seksenler dizisinde yer alıyor.

Seksenler’de yaşam verdiği Amelie karakteri vasıtası ile sevilen Zeynep Demirel’in oyunculuk alanında da iyi olduğu görüldü.

Uzun bir müddet sessiz kalan hatta evlendirilmiş olduğu ilk zamanlar toplumsal medyasına ailesine hususi kullanan Demirel, şimdilerde fenomen haline geldi.

Sosyal medya üstünden paylaşmış olduğu karelerle beğeni rekorları kıran Zeynep Demirel, spora ise kendisini adamış durumda…

Evinde bir odasını spor alanına çeviren ve yapmış olduğu sporları paylaşan Demirel, amuda kalktığı anları yayınladı.

Zeynep Demirel’in ufak kızı Yade ise ona bu anlarda şirinlik yaparak, amuda kalkmasına mani olmaya çalıştı.

Zeynep Demirel amuda kalktı, toplumsal medya yıkıldı!

Zeynep Sever Demirel spor yapmış olduğu anları paylaştı. Demirel kısa şortu ve beyaz tozluklarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Bununla kalmayan Zeynep Demirel, evde amuda kalktığı anları takipçileriyle paylaştı. Demirel o anlardaki başarılı olmasını sergilerken, ufak kızının üzerine atlamasıyla zor anlamış olur yaşadı.

O anları paylaşan oyuncu daha sonrasında amuda kalktığı anları da göstererek takipçilerinden beğeni ve yorumları topladı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort