WhatsApp, Telefon Olmadan Nasıl Kullanılır? İşte Telefon Olmadan WhatsApp’ı Kullanmanın Yolu

WhatsApp’a online şeklinde de erişilebilir ve artık uygulamayı kullanarak birine tebliğ göndermek için akıllı telefonunuza gereksiniminiz yok. Yalnızca birkaç ay evvel platform, akıllı telefonunuz olmadan WhatsApp’a erişmenizi elde eden çoklu cihaz hususi durumunu yayınladı.

ÇEVRİMİÇİ OLMADAN WHATSAPP’I KULLANABİLMEK

Bu özellik, WhatsApp Web ve Masaüstü sürümleri için kullanılabilir. Beşerler artık bu iletileşme uygulamasını, telefonlarının online bulunmasına ihtiyaç duymadan birebir anda dört adede kadar bağlı aygıtta kullanma seçeneğine sahip. Bu, temel olarak, telefonunuz kapalı olsa bile, (dizüstü bilgisayar) Web ya da masaüstü sürümünden WhatsApp’a ulaşabileceğiniz manasına gelir.

Kullanıcıların bazı durumlarda WhatsApp’ın bir revizyon üstünde çalmış olduğu kimi eşzamanlılık (senkronizasyon) sıkıntılarına tanık olabileceğini unutmayın. Şirket, bağlı aygıtlarda WhatsApp’ı kullanmak için telefonunuzun online kalmasına gerek olmadığını, ama telefonunuzu 14 günden fazla kullanmazsanız bağlı aygıtlarınızın oturumunun kapatılacağını belirtiyor.

WHATSAPP TELEFONSUZ DİZÜSTÜ YAHUT PC’DE NASIL KULLANILIR

Adım 1: Uygulamanın masaüstü versiyonunu indirmek istemiyorsanız tarayıcınıza WhatsApp Web yazın.

Adım 2: Artık en üstte WhatsApp Web ilişkisini göreceksiniz, sadece üstüne tıklayın ve bir QR kodu görünecektir.

Adım 3: Cep telefonunuzdan WhatsApp > ayarlar menüsü > Bağlı aygıtlar > Temas aygıtı açarak bu QR kodunu akıllı telefonunuzdan taramanız gerekir.

Dizüstü bilgisayarınız ya da PC’niz suretiyle öteki bir aygıtta WhatsApp’a birinci kere giriş hazırlamaya çalıştığınızda akıllı telefonunuza gereksiniminiz olacağını unutmayın. Başarılı bir formda giriş yaptıktan sonra, bir PC ya da dizüstü bilgisayarda WhatsApp’a erişmek için telefonunuzu yeniden kullanmanız gerekmeyecek.

WHATSAPP’I BİLGİSAYARDA KULLANIYORSANIZ DESTEKLENMEYEN ÖZELLİKLER

WhatsApp, birincil aygıtınız bir iPhone ise, bağlı aygıtlarda sohbetleri silemeyeceğinizi söylüyor. Ayrıyeten, telefonunda WhatsApp’ın oldukça eski bir versiyonunu kullanan birine tebliğ göndermek ya da aramak sorun olacaktır. WhatsApp ayrıyeten bağlı aygıtlarda size canlı pozisyonu göstermez. Bağlı aygıtlarda gösterim listeleri kurmak ve görüntülemek olası değildir. Son olarak, WhatsApp Web’den bağlantı önizlemeli ileti göndermek de desteklenmez.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort