Yabani 2 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani ne zaman başlıyor?

Fox TV’nin yeni dizisi Yabani’nin seyirciyle hemen hemen buluştu. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas’ın başrolünde olduğu Yabani dizisinin 2. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Peki, Yabani 2 bölüm fragmanı gösterildi mı? Yabani ne vakit başlıyor?

YABANİ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun’un oturduğu, senaristliğini Hilal Yıldız’ın kaleme almış olduğu ‘Yabani’ seyircilerle buluştu.

Yabani dizisinin 2. kısmı 19 Eylül Salı günü saat 20:00’da seyircisiyle buluşacak.

YABANİ KONUSU NEDİR?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, seneler sonrasında evine dönmesi ile kendini tekrar var etme mücadelesini özetleyen dizi, çarpıcı hikayesiyle seyirciye “Kan bağları mı yoksa can bağları mı?” diye sorgulatacak.

YABANİ OYUNCU KADROSU

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alırken dizide ayrıca; Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi etkin adlar de rol alıyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort