Yabani 4 Bölüm Full İzle FOX TV! Yabani Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Her hafta salı günleri yeni bölümleriyle ekrana gelen Yabani dizisinde Yaman kaçırıldığı günlerde Rüya’nın evinde mahzende tutulduğunu hatırladı. 3 Ekim Salı günü ekrana gelecek Yabani dizisi fragmanına, “Çocuklarını al, Git Evimden!” sözleri damga vurdu. Yeni bölümde Yaman neler yaşayacak merak eden izleyiciler araştırmalara koyuldu. Tüm bunların yaşandığı Yabani dizisinde yeni bölüm zamanı geldi çattı. Her bölümde farklı bir maceranın yaşandığı Yabani dizisinin yeni bölümünü kaçırmayın. 3 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Yabani dizisi 4. bölüm izleme ekranı haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izleme ekranı..

YABANİ DİZİSİ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ DİZİSİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman kaçırıldığı günlerde Rüya’ların evindeki mahzende tutulduğunu hatırlar. Rüya’nın dayısı İlker onu kaçırır. Üstelik Soysalan ailesinden birinin isteğiyle yapılır. Yaman için bu gerçeği sindirmek hiç de kolay olmaz. Aşık olmak üzere olduğu kızın ailesinden kendi ailesine uzanan kirli bir oyunun kurbanı olduğunu anlayan Yaman geçmişin sırlarla dolu kapısını aralar. Artık Yaman için bu yolun bir dönüşü yok.

Alaz ve Çağla Yaman’ı hayatlarından çıkarmayı başardıkları için mutluyken Yaman ondan çocukluğunu çalanı bulmak üzere hiç beklenmedik bir hamle yaptı. Yaptığı hamle her iki tarafında dengelerini tekrar bozar. Yaman’ın neyin peşinde olduğundan habersiz Cesur, Yaman olmadan da ayakta kalabileceklerini ispat etmek hırsıyla başını büyük bir belaya sokarken, Alaz’ın aradığı fırsat önüne düştü. Cesur’un ipleri Alaz’ın elinde… Dolayısıyla da Yaman’ın… Yamansa Alaz’ın kurduğu tuzaklardan habersiz peşine düştüğü sorunun cevabını bulmak üzeredir. Çocukken İlker’e onu kaçırtan Soysalan kimdir? Annesi mi? Babası mı? Yoksa dedesi mi?

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Osman Alkaş

Şebnem Hassanisoughi

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Birgül Ulusoy

YABANİ DİZİSİ SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort