Yağmur Reklam’dan çok güzel öneri

ŞAMPİYON OLAN TAKIM TOPLANTIYI DÜZENLESİN
Kamuran Yalçın bu mevzu haricinde etken oyuncu hakkında de düşüncelerini şöyle dile getirdi: Öncelikle Nevzat başkanımın, yönetimdeki arkadaşlarımın, takımın ve bütün Yağmur Reklam Derince Master ailesi olarak sizi burada ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. İsmail başkanım 1 ay kadar ilkin aradı ve “Hocam geçen sürem şampiyon oldunuz. Sezon başı açılışı için hem şampiyon olmanız hem de Darıca – Gebze grubuna yakın olmanızdan dolayı Derince’de bir toplantı organize edelim mi?” dedi. Biz de memnuniyetle kabul ettik.

UFAK DA OLSA KATKI OLUR    
Madem bu şekilde bir süreç başlamış olacak sürem sonu şampiyon olan ekip sürem başındaki açılış toplantısına ev sahipliği yapsın. Bir anane başlatalım küçük da olsa bir katkı olur. Bu işler harbiden basit değil. Hem onların işini de birazcık kolaylaştırmış oluruz. Sahadaki işin güzelliğinin yanı sıra şuradaki ortamın oluşması harbiden da hoş şeyler. 

LİGİN AMACI BELLİ
Aktif oyuncu hakkında şunu söylüyoruz. Derince ailesi olarak ilk kez bir araya geldik. Sağ olsun Nevzat başkanımız söylüyordu ve öncülük etti. Arkadaşlarımızı topladık ve sonu hoş bitti. Şampiyon olmak oldukça mühim değil fakat burada şunun ile karşılaştık. Ligin amacı geçmişte futbolun tozunu yutmuş, emek sarf etmiş paydaşların kopmaması, sporuna devam etmesi. 

1-2 KİŞİNİN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ
Aktif futbolcu esasen antrenman yapıyor, topunu oynuyor, ligini oynuyor, özetle tatmin oluyor, biz de bunun için sahaya çıkıyoruz fakat 1-2 kişinin peşinden koşmakla maç bitiyor. Kendi ekip arkadaşları da emin olun keyif almıyor. Bu nedenle etken oyuncu mevzusuna sıcak bakmıyoruz. Sağ olsun İsmail başkanımız da müspet baktı, o yüzden kendisine teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort