Yağmur Yağarken Okunacak Dua, Yağmur Yağarken Okunacak Dilek Duası

Bereketin simgesi olan yağmurun eksikliğini hissettiğimiz bugünlerde milyonlarca vatandaş yağmur duası araştırmaları yapıyor. Arama motorlarında yağmur yağarken okunacak dua sorgulaması yapan vatandaşlar yeryüzüne serinlik istiyor. Yağmur yağdığında dileklerin kabul olduğuna inanan vatandaşlar bir yandan yağmur duası bir yandan da dilek duası araştırıyor. Yağmurun yağmaya başlamasıyla edilecek dualar sorgulanıyor. Peki, yağmur yağarken hangi dua okunur? İşte yanıtı..

YAĞMUR YAĞARKEN OKUNACAK DUA

Bismillahirrahmanirrahim

Allah’ım yağan yağmurları bizim hakkımızda hayırlı kıl, yağmurlar adedince günahlarımızı bağışla, tövbelerimizi kabul eyle, yağan yağmuru ülkemize zarar vermeyecek şekilde yağıdır. Allah’ım senden başka ilah yoktur. İşlediğim günahlar sebebiyle zalimlerin içerisinde oldum. Yağan yağmur vasıtası ile günahlarımızın affını talep ediyorum, dualarımı kabul eyle. Sana inandım, sana sığındım, dünya ve ahirette selamet eyle.

Yarabbi, Yarabbi, Yarabbi, rahmet kapılarını ardına kadar açtın, gökyüzünde bulunan bütün meleklerin duyacağı şekilde günahlarımı bağışla Yarabbim. Tövbe ettim yarabbim her türlü kötülüklerden, kazalardan, belalardan, şeylerden sana sığınırım. Yarabbim büyü yapan büyücülerin şerrinden, şeytan görünümlü insanların şerrinden sana sığınırım Yarap.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin. Rabbim senden başka ilah yoktur. Ya Rabb’im seni eksiksiz sıfatlardan tenzih ederim. Ya Rabbim günahlarımı bağışla, yarabbim kapına geldim ve affımı diliyorum, mağfiretinle beni şereflendir ya Rabbim. Günahlarımı bağışla doğru yoldan ayırma, cennette cemalini gören kullarının arasına dahil eyle. Yarabbim yağan yağmurlar yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla. Yarabbim kalben dil ile günahlarımdan samimi olarak affımı istiyorum. Yarabbi beni senin yolundan ayırma, dualarımı kabul et günahlarımı bağışla Ya Rabb’im.

Sana layık kul efendimiz Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellem’e layık hayırlı ümmet olmayı bana da nasip eyle Yarabbim. Yağan yağmurlar ülkemize, topraklarımıza, ağaçlarımıza, bütün insanlığa hayır olarak yağdır. Tarlalara bereket ver yarabbim. Ürünlerimize büyük hasatlar nasip eyle Yarabbim. Kuraklıktan susuzluktan sana sığındım yağmurunun ile nasıl ortalığı temizlediysen benim de günahlarımın öyle giderilmesini nasip eyle. Bütün şikayetlerimizi gider ya Rabb’im. Rabbim sonsuz şükürler hamdlar senalar sana olsun binlerce kez salatlar selamlar peygamber efendimize olsun. Onun şefaatini bana da nasip eyle. Hayırlı yağmurlar ver.

YAĞMUR YAĞARKEN DİLEK DUASI

Yağmur yağarken 100 defa Kadir suresini okuyan kişilerin istekleri kabul edilmektedir.

Yağmur yağarken okunan dualardan birisi ise Tekvir suresidir. Tekvir suresi yağmur yağdığı zaman okunursa tüm dilekler kabul olur.

Yağmur yağarken okunan Tekvir suresi ile Allah o kişinin ne muradı varsa onun için nasip etmektedir. Zorluk ile karşılaşan kişiler bu sureyi okursa tüm zorluklar onun için kolaylaşır.

Olumsuzluklardan, korkulardan bu duayı okuyan kişi kurtulur.

Saygınlık kazanır.

Allah evini tüm kötülüklerden

Şifa bekleyen kişiler şifasına kavuşur.

Tekvir suresinin fazileti oldukça fazladır. İçten ve samimi olan her kişi bu suresi yağmur yağarken ya da normal bir vakitte okursa Rabbim o kişi için tüm güzellikleri nasip eder.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort