Yakup Ekenoğlu kaç yaşında, aslen nereli? Yakup Ekenoğlu kimdir, serveti ne kadar?

Yakup Ekenoğlu kaç yaşında? Yakup Ekenoğlu kimdir? Yakup Ekenoğlu kaç yaşında? Yakup Ekenoğlu serveti ne kadar? Yakup Ekenoğlu ne iş yapıyor? Yakup Ekenoğlu’nun yaşamı araştırılıyor. Sizlere Yakup Ekenoğlu’nun yaşamını araştırdık…

Erhan Erol Kimdir? Erhan Erol Nerelidir ve Kaç Yaşındadır?

Erhan Erol Kimdir? Erhan Erol Nerelidir ve Kaç Yaşındadır?

Yakup Ekenoğlu kimdir?

Yakup Ekenoğlu’nun aslolan ismi Yakup Eken’dir. Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde doğan Ekenoğlu, nargileci ve toplumsal medya fenomeni olarak tanınıyor. 1990 doğumlu Yakup Ekenoğlu, 34 yaşındadır. 1.80 boyunda olan Ekenoğlu, İstanbul’da yaşamaktadır. Yakup Ekenoğlu’nun eğitim yaşamı liseyi Silvan ilçesinde bitirdiğinde başladı. Lise öğrenimini Batman’da gerçekleştiren Ekenoğlu, sonrasında askerliğini de yaptı. Daha sonrasında hususi bir üniversitenin etkinlik bölümünü kazandı. Nargile işine gelince, Yakup Ekenoğlu İstanbul’da beş nargile kafesi işletiyor. Bu firmalardan bir tanesi de patentli dünya markası kahvedir. Ekenoğlu nargileyi hem ihtiras hem de iş olarak görüyor. Faaliyetleri ve toplumsal medya etkileşimleri vasıtası ile çoğu nargile kafenin sahibi oldu. Yakup Ekenoğlu, sergilediği mekanı hareketlendirerek ve nargile kültürünün Türkiye’de yayılmasına katkıda bulunarak toplumsal medyada en önemli isim oldu. Yakup Ekenoğlu, nargilenin zararları ve faydalarına dair makaleleri da paylaştı. Nargilenin sigaradan daha çok nikel, kobalt ve kurşun üretip kansere niçin olabileceğini söyledi. Ancak nargilenin bir kültür ve etiket bulunduğunu vurgulayan Ekenoğlu, tütün ve özgün köz kullanımının ziyanı azaltabileceğini ve nargile severlerin keyifle içmelerini sağlayabileceğini söylüyor.

Yakup Ekenoğlu nargile işletmecisi ve toplumsal medya fenomenidir. İstanbul’da beş tane nargile kafesi işletmektedir. Bu kahveler içinde patentli dünya markası bir kahve de bulunmaktadır. Yakup Ekenoğlu, toplumsal medya etkileşimi ve popülerliği vasıtası ile nargile sektörünün başarıya ulaştığını ve Türkiye’de nargile kültürünün tesirinin arttığını söyledi. Aynı zamanda toplumsal medya platformlarında da olabildiğince takip edilen bir fenomen olarak biliniyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort